Τη θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Δάκη. Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η Λουκίλα Καρρέρ ήταν εκείνη που έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση. Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση στην τηλεόραση του Alpha, αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής βασανίστηκε πολύ τις τελευταίες ώρες της ζωής του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, βρισκόταν μαζί του το Σάββατο, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

«Έδωσε μία μάχη παλικαρίσια. Στεναχωριόταν τις τελευταίες ημέρες που έβγαιναν διάφοροι κι έλεγαν πόσο άσχημα ήταν, δεν ήθελε. Είχε δώσει το κλειδί της ψυχής και της καρδιάς του σε πέντε ανθρώπους. Εγώ ήμουν μαζί του χθες, τις τελευταίες του ώρες. Ταλαιπωρήθηκε πολύ τις τελευταίες στιγμές, βασανίστηκε. Ήμουν εκεί μαζί του με τον κολλητό του φίλο, Πάνο Δέρβο. Ο Δάκης σήμερα ξεκουράστηκε», δήλωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Δάκη και τόνισε πως ήταν ένας άνθρωπος με αξιοπρέπεια και ιδιαίτερη ευγένεια.

«Δεν ήθελε να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή, πόσο μάλλον με την υγεία του. Έδωσε μάχη για τέσσερα χρόνια, εκ των οποίων, ο τελευταίος ήταν και ο πιο δύσκολος. Ξεκίνησε από έναν καρκίνο του εντέρου, αλλά επεκτάθηκε. Όπως θυμάστε και θυμόμαστε όλοι, έδινε κανονικά συναυλίες. Ήταν μες στην καλή χαρά. Τον λατρεύω τον Δάκη και θα τον αγαπώ για πάντα», είπε η Λουκίλα Καρρέρ.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως ακόμα δεν γνωρίζουν πότε θα γίνει η κηδεία του, όμως θα βγει σχετική ανακοίνωση.