Στην παρουσίαση της ανδρικής συλλογής για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021 του οίκου Louis Vuitton, αυτό που με διαφορά “έκλεψε τις εντυπώσεις”, ήταν η τσάντα σε σχήμα αεροπλάνου. Το κόστος της συγκεκριμένης τσάντας ανέρχεται στα 39.000 δολάρια, ποσό μεγαλύτερο από ότι κοστίζει ένα αληθινό αεροπλάνο!

Ο Βέρτζιλ Άμπλο, καλλιτεχνικός διευθυντής της Louis Vuitton, ο οποίος βρίσκεται και πίσω από τη φίρμα Off-White, είναι γνωστός για το ότι θέτει νέα όρια σε ότι αφορά το design. Έτσι δεν εκπλήσσει κανέναν το γεγονός πως η ανδρική συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021 έχει μοναδικά κομμάτια.

Σύμφωνα με το designtaxi η συλλογή, που παίζει με τα αρχέτυπα ‘Tourist vs Purist’ αποτελεί μια αυτοβιογραφική εξερεύνηση της αφρικανικής κληρονομιάς του Άμπλο και του τι σημαίνει να είναι Αφροαμερικανός καλλιτεχνικός διευθυντής στην Ευρώπη. Η τσάντα ‘Keepall’ έχει το σχήμα ενός αεροπλάνου και κοστίζει 39.000 δολάρια. Το σήμα του οίκου δεσπόζει και στους «κινητήρες» του αεροσκάφους.

Η τσάντα δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες του Twitter. Μια χρήστης της δημοφιλούς πλατφόρμας απάντησε γράφοντας πως ένα πραγματικό αεροσκάφος κοστίζει λιγότερα. Παρέθεσε μάλιστα τη φωτογραφία ενός μονοκινητήριου Cessna του 1968 που πωλείται έναντι 32.300 δολαρίων στο eBay.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.