Πέθανε σε ηλικία 19 ετών ο TikToker, Κούπερ Νοριέγκα, ένας από τους πιο δημοφιλείς δημιουργούς περιεχομένου της πλατφόρμας. Ο Νοριέγκα βρέθηκε νεκρός σε ένα πάρκινγκ εμπορικού κέντρου του Λος Άντζελες στις 9 Ιουνίου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Λίγες ώρες πριν από το θάνατό του, ο influencer των social media δημοσίευσε ένα βίντεο που τον δείχνει να ξαπλώνει στο κρεβάτι γράφοντας στη λεζάντα «Ποιος άλλος νομίζει ότι θα πεθάνει νέος;».

Σύμφωνα με το TMZ, το οποίο ανέφερε για πρώτη φορά την είδηση, ο Νοριέγκα δεν είχε σημάδια από τραύματα στο σώμα του και δεν υπάρχει, προς το παρόν, υποψία για επίθεση εναντίον του. Τα αίτια του θανάτου του, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστά και η υπόθεση αναμένει περαιτέρω διερεύνηση.

Ο Νοριέγκα είχε συγκεντρώσει 1,77 εκατομμύρια οπαδούς στο TikTok, όπου έκανε κωμικά βίντεο για το skateboard και τη μόδα. Είχε επίσης 427.000 ακόλουθους στο Instagram, ως μοντέλο μόδας. Είχε συνεργαστεί επίσης με τους αστέρες και μουσικούς του TikTok, Jxdn και Nessa Barrett.

Την περασμένη εβδομάδα, είχε εμφανιστεί ως καλεσμένος στο podcast του Barstool’s BFF με τους Dave Portnoy, Josh Richards και Bri Chickenfry. Σύμφωνα με ένα GoFundMe που συγκέντρωνε χρήματα για τα έξοδα της κηδείας, η ψυχική υγεία ήταν σημαντική για τον Νοριέγκα, ο οποίος είχε ξεκινήσει μια ομάδα για το θέμα στις 5 Ιουνίου.

Σε αυτή ο 19χρονος και οι ακόλουθοί του μπορούσαν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους σχετικά με την ψυχική υγεία.

«Αν θέλετε πραγματικά να βγάλετε τα συναισθήματά σας ή οτιδήποτε άλλο, ελάτε να συμμετάσχετε», ανέφερε σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok.

«Δημιούργησα την ομάδα επειδή σας αγαπώ και παλεύω και ο ίδιος με αυτό. Θέλω να μην είστε μόνοι και να νιώθετε ασφαλείς» είχε πει.