Η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίστηκε μόνη της, χωρίς τον Μπεν Άφλεκ, στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας «Unstoppable», μετά και την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους.

Η 55χρονη Λατίνα σταρ έκανε μια σούπερ σέξι εμφάνιση φορώντας το «δικό της revenge dress», ένα αστραφτερό ασημένιο φόρεμα με μαύρους φιόγκους στο πλάι, που έκρυβαν τα απαραίτητα.

Ο Μπεν Άφλεκ, που συμμετείχε στην παραγωγή της ταινίας, δεν έδωσε το παρών. Αντίθετα, εκεί βρέθηκε ο κολλητός του, Ματ Ντέιμον, που είναι συμπαραγωγός.

Το τετ α τετ της Τζένιφερ Λόπεζ με τον κολλητό του πρώην συζύγου της

Μάλιστα, ο Ντέιμον, φαίνεται πώς είχε μια «μακροχρόνια, βαθιά συζήτηση» με την πρώην σύζυγο του φίλου του στο πάρτι της πρεμιέρας της ταινίας.

Οι δυο τους πόζαραν μαζί στο κόκκινο χαλί, ενώ στη συνέχεια είχαν ένα θερμό τετ α τετ.

Συγκεκριμένα, ο Ντέιμον, ο οποίος φέρεται να ήταν μια σημαντική πηγή υποστήριξης για τον Άφλεκ κατά τη διάρκεια της κατάρρευσης του γάμου του, λέγεται ότι είχε μια 20λεπτη κατ’ ιδίαν συνομιλία με τη Λόπεζ.

Οι δυο τους εθεάθησαν να γελούν στο πάρτι μετά την πρεμιέρα, καθώς και να κάνουν μια πιο σοβαρή κουβέντα και μάλιστα να πιάνουν συμπονετικά ο ένας το χέρι του άλλου, σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στο People.

«Η Τζεν και ο Ματ άρχισαν να μιλάνε και είχαν μια μακρά, βαθιά συνομιλία», αποκάλυψε η πηγή, αποκαλύπτοντας ότι κρατήθηκαν χέρι-χέρι ενώ μιλούσαν για αρκετά λεπτά.

Η αλληλεπίδραση ξεκίνησε όταν ο Ντέιμον βρήκε τη Λόπεζ στο υπαίθριο τραπέζι της, όπου καθόταν με τη σύζυγό του, Λουτσιάνα Μπαρόζο και τον συμπρωταγωνιστή της Ντον Τσεντλ.

Στην πρεμιέρα, που πραγματοποιήθηκε στο Roy Thomson Hall, ο Ντέιμον και η Λόπεζ εθεάθησαν να βγάζουν μαζί με τους πρωταγωνιστές και άλλους συντελεστές της ταινίας μια ομαδική φωτογραφία.

Ο Ματ Ντέιμον και ο Μπεν Άφλεκ είναι φίλοι πάνω από 40 χρόνια. Μεγάλωσαν μαζί στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης και πήγαν μαζί σχολείο.

 

Κατάφεραν να μπουν στο Χόλιγουντ και από τότε έχουν πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες ταινίες, ενώ πλέον είναι σκηνοθέτες και παραγωγοί.

Ο ένας στηρίζει τον άλλον, ενώ συχνά ο Ντέιμον δίνει συμβουλές στον φίλο του.

 

Διαβάστε ακόμη: