Στον σταθμό του μετρό Acton Town του δυτικού Λονδίνου, 70 πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε διπλανό πάρκινγκ αλλά οι φλόγες είναι τεράστιες, έχουν φουντώσει και ξεπερνούν τους τοίχους που χωρίζουν το δρόμο από την αποβάθρα.

Άνθρωποι δεν κινδυνεύουν ο σταθμός έχει εκκενωθεί και σύμφωνα με την εταιρία που διαχειρίζεται τα μέσα μαζικής μεταφοράς στο Λονδίνο την TFL (Transport for London), δεν γίνονται δρομολόγια μεταξύ των σταθμών του  Turnham Green και του Ealing Broadway.

virginia-main

Αυτόπτης μάρτυρας κάνει λόγο για «εικόνα αποκάλυψης» με τις φλόγες να ορθώνονται σε μεγάλο ύψος. Ο δρόμος έξω από τον σταθμό έχει κλείσει στη διασταύρωση με την Gunnersbury Lane.

Σύμφωνα με ενημέρωση της TFL δεν υπάρχουν δρομολόγια μεταξύ των σταθμών του Turnham Green και του Ealing Broadway. Παράλληλα δεν υπάρχουν δρομολόγια μεταξύ του Hammersmith, του αεροδρομίου Heathrow και του Uxbridge, ενώ υπάρχουν σοβαρές καθυστερήσεις στα δρομολόγια που επηρεάζουν την υπόλοιπη γραμμή. Την ίδια ώρα ο δρόμος παραμένει κλειστός στη διασταύρωση με την Gunnersbury Lane, με τους οδηγούς να καλούνται να αποφύγουν την περιοχή.