Η παράταση του lockdown αποτελεί γεγονός, με την αυξητική τάση των κρουσμάτων και τη δραματική κατάσταση στο ΕΣΥ να προκαλούν τεράστια ανησυχία στην επιστημονική κοινότητα και στους κύκλους της κυβέρνησης.

Σε κάθε περίπτωση, ο νέος πενταψήφιος αριθμός 13032 που θα μας επιτρέπει να πηγαίνουμε για ψώνια μόλις ανοίξει η αγορά, είναι έτοιμος να ενεργοποιηθεί.

Lockdown : Aρνητικές απαντήσεις στα SMS για ψώνια στο 13032

Από τη στιγμή που ο πολίτης λάβει την αυτόματη απάντηση θα έχει στη διάθεση του τρεις ώρες για να πραγματοποιήσει τα ψώνια του, ωστόσο αυτό θα μπορεί να το κάνει μόνο μια φορά, καθώς εάν επιχειρήσει να στείλει και δεύτερο μήνυμα εντός της ίδιας ημέρας, θα λάβει αρνητική απάντηση.

Τι σημαίνει αυτό;

Η επιβεβαίωση του μηνύματος που θα αποστέλλεται στους πολίτες θα έχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια και θα εκδίδεται μόνο μία φορά την ημέρα.

Σε απόπειρα νέου SMS εξόδου, θα αποστέλλεται αρνητική απάντηση, πράγμα που σημαίνει πως σε περίπτωση ελέγχου ο πολίτης θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο άσκοπης μετακίνησης.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώσε με δηλώσεις του στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του STAR o υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.