Η σεζόν δεν κυλάει ιδανικά για τη Λίβερπουλ. Το πρωτάθλημα είναι χαμένη υπόθεση και ο μεγάλος στόχος είναι πλέον το Champions League. Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει εντοπίσει τις αδυναμίες της ομάδας του κι έχει έτοιμο το μεταγραφικό του πλάνο για να καλύψει τις θέσεις που έχει διαπιστώσει κενά. Ο Γερμανός κόουτς θέλει να δώσει μεγαλύτερη ταχύτητα και ποιότητα στους «κόκκινους» και θα κινηθεί ανάλογα στο μεταγραφικό παζάρι το καλοκαίρι. Η ενίσχυση τη μεσαίας γραμμής είναι από τις προτεραιότητές του. Οι τραυματισμοί βασικών παικτών κατά τη διάρκεια της σεζόν στοίχισαν αρκετά στη Λίβερπουλ και για αυτό ο Κλοπ θέλει να προσθέσει «νέο αίμα».

Το ενδιαφέρον για Νόιχαους

Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα σε Βρετανία και Γερμανία αναφέρουν ότι η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για τον ταλαντούχο χαφ της Γκλάντμπαχ, Φλοριάν Νόιχαους.

Ο 23χρονος μέσος αποδεδειγμένα πραγματοποιεί την πιο πληθωρική σεζόν της μέχρι τώρα καριέρας του. Ο Νόιχαους έχει γεμάτες συμμετοχές με συνεισφορά τόσο στο σκοράρισμα όσο και στη δημιουργία.

Η Λίβερπουλ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του. Ο Γερμανός αυτή τη στιγμή δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Γκλάντμπαχ ως το καλοκαίρι του 2024. Η χρηματιστηριακή του αξία υπερβαίνει τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Το νούμερο αυτό δε δείχνει να τρομάζει τη Λίβερπουλ. Αντίθετα, οι πρωταθλητές Αγγλίας παρουσιάζονται πρόθυμοι να δαπανήσουν τέτοια ποσά. Είναι σαφές πως αυτό που έχουν μόνο στο μυαλό τους είναι η επιστροφή στη κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η Λίβερπουλ δεν «παίζει μόνη της» για τον Νόιχαους αφού και η Μπάγερν Μονάχου έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.