Ήρθε η ώρα των ανανεώσεων συμβολαίων βασικών ποδοσφαιριστών για τη Λίβερπουλ και κυρίως του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Πρόθεση της διοίκησης είναι να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με τον Ολλανδό αμυντικό που ο σοβαρός τραυματισμός του στέρησε από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ένα βασικότατο στέλεχος. Πολλοί μάλιστα συνέδεσαν τις όχι και τόσο κολακευτικές αμυντικές επιδόσεις της ομάδας στην απουσία του Ολλανδού.

Ο Φαν Ντάικ βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του. Πριν λίγες μέρες πάτησε γήπεδο με μπάλα στα πόδια του. Κάτι πολύ χαρμόσυνο για τους κόκκινους.

Στην Αγγλία συζητιέται έντονα για το μέλλον του έμπειρου κεντρικού αμυντικού. Το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ λήγει σε δυο χρόνια. Αλλά, υπάρχουν συζητήσεις περί πρόωρης ανανέωσης των δυο πλευρών.

Σύμφωνα με τον πασίγνωστο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, προτεραιότητα της Λίβερπουλ είναι η ανανέωση του Φαν Ντάικ. Ο Ιταλός λέει πως οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν στην ατζέντα τους την περίπτωση του Ολλανδού στόπερ όσον αφορά την επέκταση της συνεργασίας τους με αυτόν.

 

Ο ίδιος ο παίκτης περιμένει να τον καλέσουν για τις απαραίτητες διαβουλεύσεις, όπως τον είχαν διαβεβαιώσει λίγες μέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Αυτό δεν σημαίνει ότι άμεσα θα πέσουν οι υπογραφές. Άλλωστε η Λίβερπουλ έχει αρκετό χρόνο να κανονίσει και το οικονομικό.

Επιπλέον, υπάρχουν σκέψεις και για ανανέωση του συμβολαίου του Φαμπίνιο που λήγει κι αυτό το 2023. Με τις πρόωρες ανανεώσεις συμβολαίων με τους δύο παίκτες η Λίβερπουλ θέλει να τους ικανοποιήσει οικονομικά, αλλά και να σταματήσει το όποιο ενδιαφέρον υπάρχει από άλλες ομάδες για την απόκτησή τους.                                                          

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.