Από σοκ σε σοκ πάνε τις τελευταίες ημέρες οι οπαδοί της Λίβερπουλ. Σα να μην έφτανε η δήλωση αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ το καλοκαίρι ήρθε και αυτή του Φαν Ντάικ κι «έδεσε το γλυκό».

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός ρωτήθηκε για το ποδοσφαιρικό του μέλλον και αποκάλυψε πως όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Μέσα σε αυτά και το ενδεχόμενο πρόωρης αποχώρησής του από το Άνφιλντ το προσεχές καλοκαίρι.

«Καλή ερώτηση… Δεν το γνωρίζω. Ο σύλλογος θα έχει πολλή δουλειά στα χέρια του, πολλά θα αλλάξουν. Είμαι πολύ περίεργος να δω που θα καταλήξει αυτό. Θα δούμε και τη δική μου περίπτωση…», τόνισε ο Φαν Ντάικ. Μια δήλωση που σκορπά ανησυχία στις τάξεις των οπαδών της Λίβερπουλ. Κανείς δε θέλει να δει στο ίδιο καλοκαίρι δύο τόσο σημαντικές αποχωρήσεις. Αυτή του Γιούργκεν Κλοπ και του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Όπως ανέφερε και ο έμπειρος στόπερ, η Λίβερπουλ θα προχωρήσει σε μια νέα εποχή την επόμενη σεζόν. Η διοίκηση καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις και να φέρει στην ομάδα τα κατάλληλα πρόσωπα, τα οποία θα κρατήσουν την ομάδα ψηλά. Όσον αφορά τον ίδιο τον Φαν Ντάικ, το συμβόλαιο του Ολλανδού στόπερ με τους «Κόκκινους» έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Για να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι θα πρέπει να γίνουν δύο πράγματα. Ή να μείνει ελεύθερος, ή να πωληθεί!

Διαβάστε ακόμη: