Οι φόβοι ότι ο τραυματισμός στο γόνατο του Ζοέλ Ματίπ είναι αρκετά σοβαρός επαληθεύτηκαν δια στόματος Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός προπονητής ήρθε να επιβεβαιώσει αυτό που φάνηκε πως… ερχόταν! Λίγο μετά τη νέα νίκη της Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα, αυτή τη φορά επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-0), ο Κλοπ αποκάλυψε στους δημοσιογράφους το μέγεθος της ζημιάς του τραυματισμού του κεντρικού αμυντικού της ομάδας, Ζοέλ Μάτιπ.

Θυμίζουμε πως ο έμπειρος στόπερ τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Φούλαμ και αποχώρησε εσπευσμένα από το παιχνίδι στο 69ο λεπτό δίνοντας τη θέση του στον Κονατέ. Ο Κλοπ ρωτήθηκε για το ποιο ήταν το αποτέλεσμα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Μάτιπ και με την απάντησή του «πάγωσε» το ακροατήριο. «Είναι ρήξη χιαστού. Δυστυχώς αυτό περίμενα από το πρώτο δευτερόλεπτο. Μεγάλη ατυχία αλλά έτσι είναι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Λίβερπουλ.

Στο χθεσινό παιχνίδι τους οι «Κόκκινοι» έπαιξαν με τους Φαν Ντάικ και Κονατέ στο κέντρο της άμυνας. Το ρεπορτάζ από το Νησί αναφέρει πως η Λίβερπουλ τον προσεχή Ιανουάριο θα βγει στις αγορές επιδιώκοντας την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Πρέπει να καλύψει το κενό του Μάτιπ καθώς η σεζόν για εκείνον μόλις τελείωσε. Όπως διαρρέεται ίσως το παιχνίδι με αντίπαλο τη Φούλαμ να είναι μάλιστα και το τελευταίο του 32χρονου με τη κόκκινη φανέλα.

Διαβάστε ακόμη: