Εύκολο απόγευμα είχε η Λίβερπουλ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Οι «Κόκκινοι» υποδέχθηκαν στο «Άνφιλντ» την ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά και την φιλοδώρησαν με τρία τέρματα.

Το σκορ για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ άνοιξε στο 43′ ο Σαντιό Μανέ. μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σαλάχ πήρε την κεφαλιά, ο Γκουάιτα απέκρουσε χαμηλά με δυσκολία, ο Μανέ πήρε το «ριμπάουντ» και με κοντινό τελείωμα έκανε το 1-0. Ο Σενεγαλέζος με αυτό το τέρμα πιυ πέτυχε έφτασε τα 100 με την φανέλα της Λίβερπουλ, σε όλες τις διοργανώσεις.

https://youtu.be/kKimfnwJGnQ

Η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά δεν είχε «κλειδώσει» τη νίκη. Αυτό το πέτυχε αργά στο ματς, συγκεκριμένα στο 78′, με γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ. Το γκολ προήλθε και πάλι μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Φαν Ντάικ πήρε την κεφαλιά προς το πλάι όπου βρέθηκε ο Αιγύπτιος φορ και με δυνατό σουτ από κοντά «εκτέλεσε» των τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Στο 89′ ο Ναμπί Κεϊτά, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 62′ στην θέση του τραυματία Τιάγκο Αλκάνταρα, έγραψε με τρομερή σουτάρα έξω από την περιοχή έγραψε στην αναμέτρηση το τελικό 3-0. Για την Λίβερπουλ, που με αυτή τη νίκη είναι μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας (προς το παρόν), αγωνίστηκε βασικός και σε όλο το ματς ο Κώστας Τσιμίκας, έχοντας μάλιστα αρκετά καλή απόδοση.