Στη δεύτερη μεταγραφική της προσθήκη, μετά τον Αλέξις Μακ Άλιστερ, προχώρησε η Λίβερπουλ, η οποία έκανε δικό της τον Ντομινίκ Σόμποσλαϊ, έχοντας ενεργοποιήσει την ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ οψιόν αγοράς από τη Λειψία. Ο 22χρονος με συνοπτικές διαδικασίες πέταξε στο Μέρσισαϊντ, πέρασε τα ιατρικά του και ανακοινώθηκε και επίσημα από τους Ρεντς, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο «Άνφιλντ» μέχρι το 2028.

Μάλιστα, ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός, που θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας του Κλοπ, επέλεξε να φορά από εδώ και στο εξής το No.8 το οποίο για τους Ρεντς είναι φυσικά άρρηκτα συνδεδεμένο με τον εμβληματικό Στίβεν Τζέραρντ.

Ο Σόμποσλαϊ ξεκίνησε την καριέρα του από την Λίεφερινγκ της Αυστρίας και τράβηξε τα πρώτα βλέμματα αγωνιζόμενος στη Ζάλτσμπουργκ προτού κάνει το βήμα προς την Bundesliga. Ο ίδιος στις παρθενικές του δηλώσεις ως παίκτης της Λίβερπουλ εμφανίστηκε ενθουσιασμένος.

«Είναι ένας πολύ ιστορικός σύλλογος με φοβερούς παίκτες, φοβερό προπονητή. Τα πάντα είναι πολύ καλά. Για μένα ήταν ιδανικό το να κάνω το επόμενο βήμα σε έναν τέτοιο σύλλογο. Οι οπαδοί, το στάδιο, όλα είναι φοβερά», ανέφερε.

Διαβάστε περισσότερα