Η Λίβερπουλ επιχειρεί να κάνει το κόλπο γκρόσο και να «κλέψει» τον Κιλιάν Εμπαπέ μέσα από τα χέρια της Ρεάλ. Όπως είναι γνωστό οι σχέσεις του Γάλλου επιθετικού με την Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι καθόλου καλές και μάλιστα του έχει δοθεί τελεσίγραφο «υπογράφεις τώρα την ανανέωση του συμβολαίου σου διαφορετικά θα σε πουλήσουμε».

Ο Εμπαπέ, αποτελεί διακαή πόθο της Ρεάλ Μαδρίτης και προσωπικά του προέδρου Φλορεντίνο Πέρεθ, έχει στα χέρια του την πρόταση της «βασίλισσας» η οποία έμοιαζε το απόλυτο φαβορί για την απόκτησή του.

Ένα σενάριο όμως  από την Ισπανία έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ατζέντη της FIFA, Μάρκο Κιρντεμίρ, η Λίβερπουλ είναι διατεθειμένη να καταβάλει 250 εκατομμύρια ευρώ στους Παριζιάνους για να κάνει δικό της τον Εμπαπέ ισοφαρίζοντας έτσι την προσφορά της «Βασίλισσας».

Ο συγκεκριμένος φέρεται να έχει στενές σχέσεις με το περιβάλλον της οικογένειας Εμπαπέ και σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της «MARCA» ανέφερε: «Η Λίβερπουλ είναι διατεθειμένη να πληρώσει 250 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους για την απόκτησή του. Θα ανταγωνιστεί τη Ρεάλ Μαδρίτης για την υπογραφή του. Την τελική απόφαση θα την πάρει ο παίκτης».

Διαβάστε περισσότερα