Η περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια έχει γίνει πλέον σήριαλ. Όσο ο Κροάτης δεν υπογράφει την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ οι «μνηστήρες» για την απόκτησή του αυξάνονται και πληθύνονται… Μετά τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον ομάδων από την Τουρκία, προέκυψε και ενδιαφέρον από τη Γαλλία. Για να ακριβολογούμε αναζωπύρωση ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, στη Γαλλία αναφέρουν πως η Σεντ Ετιέν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του επιθετικού της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ, με τους «Στεφανουά» να έχουν από παλαιότερα τον Λιβάγια στο… μπλοκάκι τους.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα τονίζουν τα γαλλικά μέσα, η ομάδα του Κλοντ Πιέλ κινείται για την απόκτηση του Μουσταφά Μοχαμεντ από τη Ζαμάλεκ. Ωστόσο, με το φόβο να μην προχωρήσει η υπόθεση, εξετάζεται η πιθανότητα να επανέλθει για την αγορά του επιθετικού της ΑΕΚ.

Η γαλλική ιστοσελίδα στο δημοσίευμα της θεωρεί ότι ένα πόσο 4 εκατομμυρίων ευρώ είναι αρκετό για να γίνει τώρα η μεταγραφή. Ειδάλλως, υπάρχει και το καλοκαίρι, όπου το συμβόλαιο του Κροάτη παίκτη ολοκληρώνεται.

Κι όλα αυτά εν αναμονή της νέας συζήτησης ΑΕΚ-Λιβάγια που θα γίνει τις επόμενες μέρες.