Στη σύλληψη ενός άνδρα 44 ετών, προχώρησε την Παρασκευή 28 Μαΐου το πρωί, η Ασφάλεια Λιβαδειάς, μετά την έκδοση σχετικού εντάλματος για περιστατικό βιασμού 15χρονης μαθήτριας.

Είχε προηγηθεί μερικές ημέρες νωρίτερα η καταγγελία από την ανήλικη και τους γονείς της ότι ο συγκεκριμένος άνδρας με τη βία είχε καταφέρει να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του σε βάρος της, σύμφωνα με το lamiareport.

Τι κατήγγειλε η 15χρονη στους αστυνομικούς;

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ για τα όσα κατήγγειλε η 15χρονη στους αστυνομικούς, ο 44χρονος, με τον οποίο είχε γνωριστεί σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, προσφέρθηκε να τη μεταφέρει με το αυτοκίνητό του σε φιλικό της πρόσωπο στον Βόλο, κατά τη διάρκεια όμως του ταξιδιού τη βίασε.

Μετά τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από το σπίτι και το αυτοκίνητο του φερόμενου ως δράστη, έχει σχηματιστεί σχετική ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, με τον 44χρονο να καλείται πλέον να αποδείξει ενώπιον των δικαστικών λειτουργών αν αληθεύουν ή όχι τα όσα αναφέρονται σε αυτή.

Επίσης, σύμφωνα με πηγές στο tvstar, ο 44χρονος κατάφερε να προσεγγίσει το ανήλικο κορίτσι μέσω του Ιnstagram και να το πείσει ότι μπορεί με ασφάλεια να τη μεταφέρει σε φιλικό της πρόσωπο στον Βόλο.

Το ραντεβού έξω από το σχολείο της ανήλικης

Ο φερόμενος δράστης έδωσε ραντεβού με την ανήλικη έξω από το σχολείο της. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κατά τη διαδρομή στο ύψος της Τιθορέας με τη χρήση σωματικής και λεκτικής βίας ο 44χρονος βίασε το ανήλικο κορίτσι και αμέσως μετά συνέχισαν το ταξίδι για τον Βόλο.

Η 15χρονη, χωρίς να αναφέρει κάτι για την περιπέτειά της στο φιλικό πρόσωπο που συνάντησε στο Βόλο, εκμυστηρεύτηκε ότι φοβάται να επιστρέψει στη Λιβαδειά με τον 44χρονο.

Ο φερόμενος ως δράστης χωρίς επιτυχία επιχείρησε να πείσει το ανήλικο θύμα του να μην αποκαλύψει κάτι και σε κανέναν για την πράξη του. Όμως, οι γονείς της 15χρονης αμέσως κατήγγειλαν το συμβάν στην αστυνομία όπου πολύ σύντομα ταυτοποίησε και συνέλαβε τον 44χρονο.

Κρατείται για τα περαιτέρω στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας και αναμένεται να οδηγηθεί στην κύρια ανάκριση όπου και θα αποφασιστεί αν θα κριθεί προφυλακιστέος.