Την Τρίτη (06/06) ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να ανακοινώσει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του μέσω των social media.

Ο Αργεντινός σούπερ-σταρ έκλεισε το κεφάλαιο της Παρί Σεν Ζερμέν με απολογισμό 32 γκολ και 35 ασίστ.

Μπαρτσελόνα, Ίντερ Μαϊάμι και Αλ Χιλάλ είναι αυτή τη στιγμή οι τρεις ομάδες οι οποίες παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του Λιονέλ Μέσι.

Μάλιστα, η τελευταία εξ αυτών προσπαθεί με μία τρελή προσφορά να πείσει τον παίκτη προκειμένου να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία. Θυμίζουμε πως η πρόταση αφορά για δύο έτη και θα λαμβάνει 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ

Ωστόσο, όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν για το μέλλον του 35χρονου μεσοεπιθετικού την προσεχή Τρίτη (06/06).

Η μόδα των τελευταίων μηνών με δημοσιεύματα για ενδιαφέρον συλλόγων από τη Σαουδική Αραβία, και στην συγκεκριμένη περίπτωση από τη μεριά της Αλ Χιλάλ, καλά κρατεί. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι φήμες ισπανικών Μέσων σύμφωνα με τις οποίες οι Σαουδάραβες έστειλαν αντιπροσωπεία στο Παρίσι για να πείσουν τον παίκτη.

Ωστόσο τις περισσότερες πιθανότητες φαίνεται να συγκεντρώνει η επιστροφή του Μέσι στη Βαρκελώνη.

Σε αυτό το πλαίσιο εικάζεται πως συναντήθηκε με τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα» ο πατέρας και ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Χόρχε, τον οποίο καλωσόρισε ο ίδιος ο Λαπόρτα βγαίνοντας στην είσοδο/έξοδο των εγκαταστάσεων.

«Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα για το αν θα επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα. Θα ήθελε πολύ να επιστρέψει. Είναι η επιλογή που θα προτιμούσε. Δεν ξέρουμε τίποτα. Θα δούμε. Θα πάρουμε μια απόφαση σύντομα. Έχουμε πολλά πράγματα ακόμα να συζητήσουμε», ανέφερε ο Χόρχε Μέσι.

Διαβάστε περισσότερα