search

ΣΠΟΡ

Λιονέλ Μέσι: Ο όρος που έθεσε στον Λαπόρτα για να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα!

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ θέλει να γυρίσει το καλοκαίρι στη Βαρκελώνη και να κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα αρκεί να εκπληρωθεί μια επιθυμία του

Λιονέλ Μέσι: Ο όρος που έθεσε στον Λαπόρτα για να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα!

Ο Λιονέλ Μέσι είναι πολύ πιθανό το ερχόμενο καλοκαίρι να ξαναφορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα! Το συμβόλαιο του Αργεντινού σούπερ σταρ με την Παρί Σεν Ζερμέν εκπνέει το καλοκαίρι και το σενάριο της επιστροφής του στη Βαρκελώνη είναι πολύ πιθανό. Ο Μέσι θέλει όσο τίποτα να κλείσει την καριέρα του στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα.

Υπάρχει άραγε οπαδός της Μπαρτσελόνα που δεν θα ήθελε πίσω στο Καμπ Νου τον Λιονέλ Μέσι; Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποχώρησε από τη Βαρκελώνη το καλοκαίρι του 2021 με δάκρυα στα μάτια. Δεν πίστευε ποτέ πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Ήθελε να συνεχίσει να φοράει τα «μπλαουγκράνα» όμως οι οικονομικές συνθήκες τον ανάγκασαν να αποχωρήσει.

Σήμερα, 1,5 χρόνο μετά όλο και περισσότερο έρχεται στην επιφάνεια το σενάριο που θέλει τον 35χρονο να επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του.

Όσοι τον γνωρίζουν καλά ξέρουν πως κλείνει προς την Μπαρτσελόνα. Η διοίκηση Λαπόρτα έχει καταστήσει σαφές πως επιθυμεί να διορθώσει το λάθος και να ανοίξει ξανά διάπλατα τη πόρτα στον ποδοσφαιριστή που σημάδεψε τη σύγχρονη ιστορία της. Η εφημερίδα El Nacional αναφέρει σε δημοσίευμά της πως ο Αργεντινός ναι μεν θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά το Mundial όμως ήδη έχει στο μυαλό του που πραγματικά θα ήθελε να βρεθεί το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Μέσι θέλει Μπαρτσελόνα. Όμως όπως τονίζει το ρεπορτάζ, ο 35χρονος έχει θέσει σημαντικό όρο για να γίνει αυτό πραγματικότητα. Έχει ζητήσει από τον πρόεδρο του καταλανικού συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα τη διατήρηση του Τσάβι στη θέση του προπονητή. Ο,τι και αν συμβεί στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ακόμη κι αν η Μπαρτσελόνα αποτύχει παταγωδώς και δεν κατακτήσει κανένα τρόπαιο.

Ο Μέσι θέλει όσο τίποτα να βρεθεί ξανά με τον Τσάβι. Θέλει αυτή τη φορά από συμπαίκτη να τον έχει προπονητή του. Η σχέση των δύο ανδρών είναι εξαιρετική. Από τότε που οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Καμπ Νου και έπαιξαν πλάι πλάι για τους «μπλαουγκράνα». Μαζί με τον Ινιέστα συνέθεσαν μια αχτύπητη τριάδα που όμοιά της δεν έχει ξαναδεί ο καταλανικός σύλλογος.

Διαβάστε ακόμη: