Την ώρα που τα σενάρια για διαζύγιο του Μέσι και της Ροκούζο λόγω απιστίας του παίκτη εκείνος βρέθηκε μαζί με την οικογένειά του στην Disney World στη Φλόριντα.

Το ζευγάρι μαζί με τα τρία τους αγόρια «εντοπίστηκαν» από τις κάμερες την ώρα που έβγαιναν από το τεράστιο πάρκο αναψυχής.

Ο Λιονέλ χαμογελούσε αλλά η Αντονέλα ήταν σκεπτική και κρατούσε από το χέρι τα δύο από τα τρία αγόρια της.

Όλα αυτά την ίδια ώρα που οι Βραζιλιάνοι γράφουν ότι ο Λιονέλ Μέσι απάτησε με την δημοσιογράφο Σόφι Μαρτίνες την Αντονέλα και αυτό έχει δημιουργήσει κρίση στον γάμο τους.

Τις τελευταίες ημέρες είχε αναπτυχθεί φημολογία για διαζύγιο αφού όπως γράφονταν ο Μέσι δεν κάλεσε την Αντονέλα στη σκηνή όταν πήρε την Χρυσή Μπάλα, κάτι που έκανε με τα παιδιά του και επιπλέον άλλαξε την οικογενειακή φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram και έβαλε μια με τη Χρυσή Μπάλα.

Η «Directo de Miolo» αποκαλύπτει πως ο λόγος της κρίσης είναι η συγκεκριμένη δημοσιογράφος. Βέβαια, Μέσι και Αντονέλα γνωρίζονται από πολύ μικρή ηλικία και σύμφωνα με τα όσα γράφονται στη Βραζιλία αλλά και σε άλλες χώρες, οι δυο τους προσπαθούν να βρουν την καλύτερη λύση για τα τρία παιδιά τους.

Ένα πιθανό σενάριο για όλα τα δημοσιεύματα ίσως είναι η ήττα της Βραζιλίας μέσα στο «Μαρακανά» η οποία τάραξε τα νερά στις τάξεις της σελεσάο καθώς όχι μόνο ο Μέσι είχε μία έντονη λογομαχία με τον Ροντρίγκο αλλά κα τα δσοβαρά επεισόδια που έγιναν πριν την ένραξη του αγώνα.

Διαβάστε ακόμη: