Η ηθοποιός ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Bader Shammas νωρίς το πρωί της Κυριακής. «Αγάπη μου. Η ζωή μου. Η οικογένειά μου. Το μέλλον μου», έγραψε η 35χρονη Lohan στο Instagram, δείχνοντας το νέο της δαχτυλίδι αρραβώνων. Η Λίντσεϊ Λόχαν δημοσίευσε τέσσερις φωτογραφίες, όπου εκείνη και ο αγαπημένος της δείχνουν ευτυχισμένοι. Φυσικά, και στις τέσσερις η ηθοποιός δείχνει το δαχτυλίδι της.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια, σύμφωνα με τον Independent, και ζει στο Ντουμπάι. Η Λόχαν ζει στο Ντουμπάι τα τελευταία επτά χρόνια.

Αυτός είναι ο δεύτερος αρραβώνας της Lohan αφού προηγουμένως είχε αρραβωνιαστεί με τον Ρώσο εκατομμυριούχο, Egor Tarabasov προτού χωρίσουν το 2016.

Λίντσεϊ Λόχαν: Θα είναι η πρωταγωνίστρια της νέας χριστουγεννιάτικης ταινίας του Netflix

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Λίντσεϊ Λόχαν, ύστερα από πολύχρονη απουσία από την υποκριτική, υπέγραψε συμβόλαιο με τη δημοφιλή πλατφόρμα Netflix για να πρωταγωνιστήσει σε μια χριστουγεννιάτικη ρομαντική κωμωδία.

Όσα ξέρουμε για την ταινία

Αν και ο τίτλος της ταινίας ή το υπόλοιπο καστ δεν μας είναι ακόμη γνωστά, ωστόσο η Λόχαν θα υποδυθεί μια «προσφάτως αρραβωνιασμένη και κακομαθημένη κληρονόμο», η οποία παθαίνει αμνησία έπειτα από ένα ατύχημα στο σκι, κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, και βρίσκεται «υπό τη φροντίδα του γοητευτικού ιδιοκτήτη ενός ξενώνα και της κόρης του».

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Νοέμβριο, συνεπώς η ταινία δεν θα είναι έτοιμη μέσα στο 2021. Η ημερομηνία κυκλοφορίας της θα ανακοινωθεί αργότερα. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Janeen Damian και τη συγγραφή του σεναρίου οι Michael Damian, Jeff Bonnett και Ron Oliver. Την παραγωγή της ταινίας ανέλαβαν οι Brad Krevoy (MPCA) και Michael Damian (Riviera Films), οι οποίοι βρίσκονται πίσω από χριστουγεννιάτικες επιτυχίες του Netflix όπως «Ο πρίγκιπας των Χριστουγέννων», «Operation Christmas Drop» αλλά και το επερχόμενο «A Castle for Christmas».