Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε αυτή τη φορά στη Λήμνο και το έφεραν στην επιφάνεια γιατροί.

Μια γυναίκα κατέληξε με τραύματα στο νοσοκομείο και υποστήριξε ότι έπεσε από τις σκάλες. Όμως το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό, κατάλαβε ότι τα σημάδια στο σώμα της είναι αποτέλεσμα κακοποίησης και ξυλοδαρμού.

Λήμνος: Της έλεγε ότι θα καταλήξει «όπως όλες αυτές που δείχνει η τηλεόραση»

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η γυναίκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, επέστρεψε στο σπίτι της από τη δουλειά, όπου ξεκίνησε μια έντονη λογομαχία με τον σύζυγό της.

Εκείνος έγινε βίαιος και άρχισε να τη βρίζει χυδαία. Η γυναίκα προσπάθησε να τον αποφύγει για να λήξει το επεισόδιο, όμως εκείνος επέμεινε. Την πλησίασε και άρχισε να τη χτυπά βάναυσα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια στην αστυνομία.

Της χτυπούσε το κεφάλι στην πόρτα, της έλεγε ότι θα καταλήξει «όπως όλες αυτές που δείχνει η τηλεόραση» και την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει. Μάλιστα, φέρεται να επιχείρησε να την πνίξει.

Όλα αυτά διαδραματίστηκαν μπροστά στο 14χρονο παιδί τους. Τελικά την άφησε και όπως ισχυρίστηκε το θύμα αμέσως μετά πήγε σε… ταβέρνα να φάει σαν να μη έχει συμβεί τίποτα.

Λήμνος: Είπε στους γιατρούς ότι έπεσε από τις σκάλες

Η γυναίκα, με όσες δυνάμεις τις είχαν απομείνει, πήρε το αμάξι και πήγε στο νοσοκομείο. Στην αρχή τους είπε ότι έπεσε από τις σκάλες, ωστόσο οι γιατροί αντιλήφθηκαν ότι οι σωματικές βλάβες προήλθαν από ξυλοδαρμό. Τελικά η μητέρα παραδέχθηκε τι είχε βιώσει.

Οι γιατροί ενημέρωσαν την Αστυνομία οι οποία έσπευσε στο νοσοκομείο με τη γυναίκα να τους περιγράφει τι είχε ζήσει. Ο άνδρας παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο τμήμα, συνελήφθη, έκατσε ένα βράδυ στα κρατητήρια και την επόμενη αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, κάτι που δημιουργεί ερωτήματα.

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι την έσπρωξε και έπεσε πάνω στην πόρτα και πως δεν σήκωσε χέρι πάνω της. Το θύμα δεν δέχθηκε panic button, αλλά ούτε και να μεταφερθεί σε safe house.

Διαβάστε ακόμη: