Ένας νεαρός στρατιώτης ηλικίας 23 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στη μονάδα την οποία υπηρετούσε στη Λήμνο. Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται.

Ο άτυχος στρατιώτης, ο οποίος παρουσιάστηκε με τη 2021 Β’ ΕΣΣΟ, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον θάλαμο τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, όταν πήγαν να τον ξυπνήσουν για να αναλάβει υπηρεσία.

Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από στρατιωτικό γιατρό της μονάδας ενώ στη συνέχεια ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε ότι διερευνώνται τα αίτια του συμβάντος, ενώ εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του άτυχου στρατιώτη.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 17 Απριλίου 2021, o Στρατιώτης Μ.Γ., 2021 Β΄ ΕΣΣΟ, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Λήμνου, 23 ετών, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του εντός του θαλάμου, κατά τη διαδικασία έγερσης για ανάληψη υπηρεσίας. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης από τον ιατρό της Μονάδας και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.