Η Λίλα Μος δεν σκοπεύει να αφήσει τον διαβήτη της να μπει εμπόδιο στην καριέρα της στη μόδα.

Το 19χρονο μοντέλο πρωταγωνιστεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Fendi σε συνεργασία με τον οίκο Versace, ποζάροντας περήφανα με την αντλία ινσουλίνης στο χέρι, αφού ως γνωστόν έχει διαβήτη τύπου 1. Όταν η μητέρα σου είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα στην ιστορία, είναι μάλλον δύσκολο να αντισταθείς στον πειρασμό να ακολουθήσεις τα χνάρια της.

Ήταν λοιπόν θέμα χρόνου, η κόρη της Κέιτ Μος που ακολουθεί καριέρα μοντέλου, να πάρει το βάπτισμα του πυρός στο Met Gala.

Στην φωτογραφία, που δημοσίευσε στο Instagram, ποζάρει με ένα μεταξωτό φόρεμα, ψηλοτάκουνα, μια μικροσκοπική τσάντα στο χέρι και ορατή την αντλία ινσουλίνης, με τους φανς να κατακλύζουν την ανάρτηση με θετικά σχόλια για τον τρόπο που εκπροσωπεί την ασθένεια.

Λίλα Μος: Mε αντλία ινσουλίνης στη νέα καμπάνια Fendi-Versace

«Σε ευχαριστούμε που δείχνεις την αντλία σου, σημαίνει πολλά για την κοινότητα τύπου 1», σχολίασε κάποιος. «Τέλεια φωτογραφία! Λατρεύω την αντλία σου! Σε ευχαριστούμε για την κανονικοποίηση της τεχνολογίας Τύπου 1», σχολίασε άλλος.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η κόρη της Κέιτ Μος φωτογραφίζεται με την αντλία ινσουλίνης. Τον Σεπτέμβριο του 2021, είχε περπατήσει την πασαρέλα του του σόου Fendace με την αντλία στο μηρό της, φορώντας ένα μαγιό και ένα κοντό τζάκετ.

Επίσης, στο πρόσφατο Met Gala, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, μαζί με την μητέρα της, έχοντας ξανά την αντλία ινσουλίνης, που φαινόταν κάτω από το εντυπωσιακό, ημιδιάφανο φόρεμα Burberry.

Λίλα Μος: Tο νέο It Girl της διεθνούς μόδας – Και δεν είναι καν 20 χρόνων

Λίλα Μος: Mε αντλία ινσουλίνης στη νέα καμπάνια Fendi-Versace

Μπορεί να έκλεισε μόλις τα 19, αλλά η κόρη της Κέιτ Μος, Λίλα Μος, είναι η νέα δύναμη στον χώρο του μόντελινγκ.

To απέδειξε περίτρανα και στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου και του Μιλάνου, ενώ την Τρίτη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία από το εξώφυλλό της στο περιοδικό Vogue Ηong Kong με total outfit Gucci.