«Τον μηνυτή όχι μόνο δεν τον βίασα, αλλά δεν το γνωρίζω καν. Η μήνυση του αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας χωρίς κανένα αντικειμενικό στοιχείο που να επιβεβαιώνει όσα ψευδώς ισχυρίζεται, ενώ λόγω του μακρού χρόνου από τα καταγγελλόμενα δεν μπορεί να υπάρξει ιατροδικαστικός έλεγχος ή τοξικολογική εξέταση η εξέταση DNA παρά μόνο είναι ο λόγος του ενάντια στο λόγο μου» αναφέρει στις εξηγήσεις που έδωσε μέσα από τη φυλακή ο Δημήτρης Λιγνάδης ο οποίος προσθέτει:

«Δεν υπάρχει κανένας μάρτυρας και κανένα στοιχείο έστω και για το αν υπήρξε απλή γνωριμία μεταξύ μας, κάτι που αποδεικνύει ότι η μήνυση του είναι ένα φανταστικό σενάριο…».

Στις πολυσέλιδες εξηγήσεις του, ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης κάνει λόγο για έναν ακόμη «στρατευμένο μάρτυρα» ο οποίος προσβλέποντας σε οικονομικά οφέλη έκανε μια ψευδή καταγγελία χωρίς στοιχεία βασιζόμενος στις ήδη υπάρχουσες καταγγελίες σε βάρος του.

Ο κατηγορούμενος στις εξηγήσεις του επιχειρεί να πλήξει την αξιοπιστία του μηνυτή.

Η Γνωριμία

Η γνωριμία του μηνυτή με τον κατηγορούμενο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, έγινε τον Νοέμβριο του 2018 στην γειτονιά του στο Μεταξουργείο.

«Μου άνοιξε την πόρτα ημίγυμνος φορώντας μία πετσέτα μπάνιου γύρω από τους γοφούς του με την δικαιολογία ότι μόλις είχε βγει από το μπάνιο. Παρατήρησα ότι στην πλάτη του είχε εμφανείς ουλές και στη σχετική ερώτηση μου απάντησε ότι πριν από πολλά χρόνια είχε πέσει θύμα ένοπλης ληστείας και τον είχαν μαχαιρώσει» υποστήριξε και συνέχισε:

«Με προσκάλεσε να καθίσουμε μπροστά στον υπολογιστή άνοιξε ένα ηλεκτρονικό φάκελο και άρχισε να μου δείχνει πορνογραφικές φωτογραφίες με νεαρά αγόρια σε διάφορες ερωτικές περιπτύξεις με μεσήλικα πρωταγωνιστή του οποίου δε φαινόταν το πρόσωπο…». Όπως αναφέρει ο μηνυτής, μέσα από μια τσάντα ο κατηγορούμενος έβγαλε διαφορά ερωτικά βοηθήματα και κάποια συσκευή με καλώδια η οποία, όπως του εξήγησε, ήταν για «ιδιαίτερα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια».

Ο μηνυτής δηλώνει μετανιωμένος που δεν ειδοποίησε τότε την αστυνομία και ζητεί την παραδειγματική τιμωρία του προφυλακισμένου σκηνοθέτη.

https://radar.gr/article/91565/koygias-gia-ypothesi-lignadi-den-exo-dei-pio-vromiko-stisimo

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.