Στη Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής προσήχθη ο γνωστός τράπερ Light επειδή φαίνεται σε βίντεο, που ο ίδιος ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, να διασκεδάζει έχοντας στη ζώνη του τρία όπλα.

Μάλιστα, όπως διακρίνεται, ένα από τα όπλα φέρει την σφραγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Light, ένας εκ των πιο δημοφιλών και επιτυχημένων τράπερ στην Ελλάδα, ανάρτησε προχθές βράδυ ένα Instagram Story μέσα από κατάμεστο κλαμπ που τραγουδούσε μαζί με άλλους ράπερ, στο οποίο έδειχνε όπλα στη ζώνη του.

Το βίντεο μερικών δευτερολέπτων προκαλεί πλήθος ερωτημάτων αναφορικά με την προέλευση των όπλων, τη γνησιότητά τους και φυσικά το πώς έφθασαν στα χέρια του τράπερ.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στα Instagram stories του προφίλ του o νεαρός τράπερ:

https://www.youtube.com/watch?v=Pe3ZtWXFc5I&ab_channel=ProtoThema

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον τραγουδιστή σε γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι τα ξημερώματα της Τρίτης και την ώρα που ετοιμαζόταν να τραγουδήσει, του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην Ασφάλεια.

Προσήχθη ο Light μετά από ανάρτηση που έκανε μέσα σε κλαμπ με όπλα στην κατοχή του

Το βίντεο με τα όπλα δεν παρέμεινε για πολύ στα stories του προφίλ του καθώς λίγη ώρα αργότερα από την ανάρτηση, ο μουσικός φρόντισε να το διαγράψει.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του Light από την αστυνομία, δεν βρέθηκαν τα όπλα τα οποία φαίνονται στο βίντεο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται αν ο μουσικός έχει σχέσεις με συμμορίες Ρομά. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη έρευνες σε διάφορα σημεία για τον εντοπισμό του οπλισμού, ενώ από τη ΓΑΔΑ έχουν περάσει για εξέταση πολλά άτομα που σχετίζονται με τον τράπερ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πάντως, ο 26χρονος τράπερ ισχυρίζεται στους αστυνομικούς ότι τα όπλα είναι ψεύτικα και πως τα είχε μαζί του για τις ανάγκες ενός βιντεοκλίπ που γυριζόταν σε κλαμπ στο Γκάζι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LIGHT (@nerogreco)