Η Κέιτ Κάσιντι, η σύντροφος του Λίαμ Πέιν μίλησε για πρώτη φορά για τις τελευταίες μέρες του σταρ των One Direction, που πέθανε, πέφτοντας από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή, τον περασμένο Οκτώβριο. Η Κάσιντι απέρριψε τις κατηγορίες που διατυπώνονται εναντίον της ότι εγκατέλειψε τον Πέιν πριν από το θάνατό του, αναφέροντας ότι είχε επιστρέψει νωρίς στο σπίτι τους στη Φλόριντα για να φροντίσει τον σκύλο που είχαν υιοθετήσει, τη Νάλα. «Είχα μια ευθύνη», είπε σε συνέντευξη στη Sun, την πρώτη που έδωσε μετά τον θάνατο του Πέιν. «Είχαμε τον σκύλο μας και ποτέ δεν πίστευα ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε.

Ο Λίαμ Πέιν έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο, αφού έπεσε από ένα μπαλκόνι στον τρίτο όροφο του δωματίου του ξενοδοχείου του στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, όπου είχε πάει για διακοπές. Η σύντροφός του, η οποία συνάντησε τον Πέιν για πρώτη φορά το 2022, με μία δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικύωσης μετά τον θάνατό του, τον είχε χαρακτηρίσει ως τον καλύτερό της φίλο και τον έρωτα της ζωής της.

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον θάνατο του συντρόφου της, η Κέιτ είπε ότι ποτέ δεν πίστευε ότι ο Πέιν θα πέθαινε σε τόσο νεαρή ηλικία και ότι η θανατηφόρα πτώση του ήταν ένα «τραγικό ατύχημα». Η Κέιτ, η οποία μοιράστηκε στο παρελθόν ένα σημείωμα που είχε γράψει ο Πέιν πριν πεθάνει, που υποδήλωνε ότι το ζευγάρι θα παντρευόταν μέσα σε ένα χρόνο, είπε ότι δεν θα έφευγε ποτέ νωρίς από την Αργεντινή αν ήξερε ότι θα πέθαινε ο τραγουδιστής.

Εξομολογήθηκε επίσης ότι ήξερε ότι ήταν αδελφές ψυχές από την πρώτη κιόλας φορά που συναντήθηκαν, όταν εκείνη ήταν σερβιτόρα στη Νότια Καρολίνα, αλλά ότι τον αγαπούσε από τότε που ήταν 10 ετών, και ότι πίστευε πάντα ότι γραφτό να συναντηθούν. Ο Λίαμ  Πέιν καθυστέρησε το ταξίδι της επιστροφής και το ζευγάρι πέρασε δύο μέρες μαζί σε ένα ξενοδοχείο, ξεκινώντας κάτι που η σύντροφός του περιέγραψε ως ένα «παραμυθένιο ειδύλλιο». Στη συνέχεια η Κέιτ εγκατέλειψε τα σχέδιά της να πάει σε κολέγιο και ασχολήθηκε αποκλειστικά με το Instagram, κάτι που υποστήριξε ο Πέιν. Μετά τον θάνατό του, εκείνη ζει στο Νιου Τζέρσεϊ, αφού έφυγε από το σπίτι που έμεναν μαζί στη Φλόριντα.

Η Κέιτ τόνισε ότι ο τραγουδιστής ήταν από τους πιο ταπεινούς και γοητευτικούς ανθρώπους που είχε γνωρίσει ποτέ και επέμεινε ότι δεν φταίει για τον θάνατο του. Όσον αφορά στη στιγμή που ενημερώθηκε για τον θάνατό του είπε ότι ήταν στο σπίτι όταν της τηλεφώνησαν. Είπε ότι ήταν σαν να έπαθε blackout για μία στιγμή καθώς προσπαθούσε να χωνέψει τι έχει συμβεί. Προσπάθησε μάλιστα να καλέσει το τηλέφωνό του – και αυτό χτυπούσε ακόμα. Μάλιστα παραδέχτηκε ότι ένιωθε ευλογημένη που δεν έλαβε τα θλιβερά νέα μέσω των social media.

Στη συνέχεια επικοινώνησε με την οικογένεια του φίλου της και η μητέρα της πήρε την πρώτη πτήση για να την επισκεφτεί. Το τελευταίο της μήνυμα στον Πέιν έγραφε: «Ανυπομονώ να γυρίσεις σπίτι και να δεις το σπίτι» καθώς το είχε στολίσει για το Χάλογουιν και ήταν ενθουσιασμένη που θα του το έδειχνε. Τρεις μέρες μετά τον θάνατό του όμως, ένας εργαζόμενος που είχε προσλάβει για να φτιάξει τα στολίδια της έστειλε μήνυμα, ρωτώντας αν στον Πέιν άρεσε η έκπληξη. Σύμφωνα με την ίδια αυτή ήταν η στιγμή που τελικά κατάλαβε ότι ο σύντροφός της δεν θα επέστρεφε ποτέ σπίτι.

Τέλος αποκάλυψε ότι επισκέπτεται έναν θεραπευτή για να τη βοηθήσει να διαχειριστεί το πένθος, ενώ εξομολογήθηκε ότι δυσκολεύεται να ακούσει τη μουσική του. «Ίσως κάποια μέρα» είπε, «αλλά όχι τώρα».

Με ειδικό αφιέρωμα στα φετινά BRIT Awards ο Λίαμ Πέιν

Λίαμ Πέιν: Σχεδίαζε να παντρευτεί τη σύντροφό του μέσα στον επόμενο χρόνο

Η μητέρα του άντρα που φέρεται να έδωσε κοκαΐνη στον Λίαμ Πέιν ξεσπά: Ο γιος μου είναι αποδιοπομπαίος τράγος

Διαβάστε ακόμη: