Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 36χρονος πυροσβέστης που ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του την περασμένη Κυριακή μπροστά στο δύο ετών παιδί τους, στο σπίτι τους στον Πολιχνίτο Λέσβου.

Ο 36χρονος μετά την απολογία του, κρίθηκε προσωρινά προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέως

Ο δράστης, που τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία του στην Πυροσβεστική, και στο παρελθόν είχε βιαιοπραγήσει σε βάρος της συζύγου του.

«Τώρα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχες» δήλωσε χαρακτηριστικά η δικηγόρος, Ευστρατία Χατζηγιάννη, της 40χρονης που υπέστη άγριο ξυλοδαρμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο πυροσβέστης οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο ανακριτικό γραφείο των δικαστηρίων της Μυτιλήνης προκειμένου να απολογηθεί.

Σύμφωνα με το «Νησί», ο δράστης συνελήφθη μετά το αυτόφωρο, ενώ είχε το θράσος μετά την παρέλευση του αυτοφώρου να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να υποβάλει μήνυση εναντίον της συζύγου του για… ενδοοικογενειακή βία. Εκεί τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί και κρατείτο μέχρι σήμερα.

Με τη λήξη του αυτοφώρου, ο Εισαγγελέας έκρινε το αδίκημα ως κακούργημα και όχι ως πλημμέλημα, καθώς έλαβε υπόψη του τις δυο προηγούμενες φορές που ο 36χρονος είχε χειροδικήσει.

Διαβάστε ακόμη: