Ένας Αμερικανός θα βρίσκεται στο… τιμόνι της Λειψίας τη νέα σεζόν. Πρόκειται για τον Τζέσι Μαρτς, προπονητή της Σάλτσμπουργκ, με την οποία η Λειψία έχει κοινό χορηγό την Red Bull. Οπότε οι διαπραγματεύσεις δεν ήταν ιδιαιτέρως δύσκολες μέχρι να έρθει η συμφωνία.

Ο 47χρονος προπονητής κέρδισε τις εντυπώσεις στο Champions League της περασμένης σεζόν με την Αυστριακή ομάδα, ενώ σε αυτόν πιστώνεται η ανακάλυψη του Έρλινγκ Χάαλαντ, με τον οποίο θα τεθούν αντιμέτωποι πλέον στην Γερμανία.

Στην Αυστρία πανηγύρισε το νταμπλ την περασμένη σεζόν, κάτι που ενδέχεται να πετύχει και φέτος. Βέβαια, ο Μαρς δεν είναι άγνωστος στη Λειψία, καθώς μόλις πρόπερσι βρισκόταν ξανά στις τάξεις του συλλόγου, τότε ως βοηθός του Νάγκελσμαν, τον οποίο πλέον θα κληθεί να αντικαταστήσει στον πάγκο. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Αμερικανού τεχνικού θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2023.

Στις τάξεις της γερμανικής ομάδας πιστεύουν ότι έκαναν την καλύτερη δυνατή επιλογή με την πρόσληψη του Μαρτς, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να δαπανήσουν πολλά χρήματα από τα 25 εκατομμύρια ευρώ που θα βάλουν στο ταμείο τους με την αποδέσμευση του Νάγκελσμαν.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.