Τροχαίο δυστύχημα με μια γυναίκα 52 ετών να χάνει τη ζωή της σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Λάρισα.
Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Καραμανλή όταν μηχανή μεγάλου κυβισμού στην οποία επέβαινε ένας 42χρονος και μία 52χρονη προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα στο ύψος του κυκλικού κόμβου του Αγίου Γεωργίου.
Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης οι δύο αναβάτες εκτινάχθηκαν από τη μηχανή με την άτυχη γυναίκα να καταλήγει σε παρμπριζ οχήματος και να βρίσκει τραγικό θάνατο.
Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, ο 42χρονος αναβάτης της μηχανής τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Διαβάστε ακόμη:
- Χρηματιστήριο: Κέρδη 24,60% από τις αρχές του 2025 – 42,90% άνοδος στον τραπεζικό δείκτη
- Αντίστροφη μέτρηση για το Ταμείο Ανάκαμψης – Δεν παρατείνεται η διάρκεια ζωής του
- Το μεγάλο spilt των αγορών: Όταν οι μετοχές καλπάζουν και τα ομόλογα εκπέμπουν SOS
- Dark web: Πώς να ελέγξετε αν οι κωδικοί σας έχουν διαρρεύσει – Πόσο κοστίζουν τα προσωπικά δεδομένα σας