Για το τηλέφωνό της, που δεν σταμάτησε να χτυπά μετά το πάρτι των χωρισμένων στη Λάρισα, και το βίντεο που τη δείχνει να χορεύει μίλησε η Βάγια Γεωργατσέλη, η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα με το ζεϊμπέκικό της.

Η Βάγια Γεωργατσέλη, η οποία ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην πόλη των Τρικάλων, στις περασμένες αυτοδιοικητικές εκλογές μίλησε την εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα το πρωί της Δευτέρας (27/11).

«Το πάρτι σκέφτονται να ξαναγίνει όχι μόνο στη Λάρισα, αλλά και στα Τρίκαλα και θα δεχθούν κόσμο από όλη την Ελλάδα» σημείωσε και συμπλήρωσε: «Οι χωρισμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα…».

«Επειδή είμαι από τα Τρίκαλα, ήθελα να χορέψω τσάμικο» δήλωσε.

Λάρισα: Οι χωρισμένοι έκλεισαν νυχτερινό κέντρο και έκαναν πάρτι

Χαμός έγινε σε πάρτι που στήθηκε το βράδυ του Σαββάτου για τους χωρισμένους της Λάρισας.

Το νυχτερινό κέντρο όπου οργανώθηκε αυτή η ιδιαίτερη γιορτή γέμισε με κόσμο που γλέντησε με την ψυχή του.

Στο πάρτι έδωσαν «ραντεβού» οι χωρισμένοι για να διαψεύσουν το άσμα-ύμνο των απανταχού διαζευγμένων δια στόματος Άντζελας Δημητρίου που λέει ότι «δεν γιορτάζουνε ποτέ».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εκτός από τα γνωστά άσματα που ταιριάζουν με τον νταλκά τους, όσοι βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο χόρεψαν μέχρι και ντίσκο.

Στο πάρτι δεν «έτρωγαν πόρτα» οι παντρεμένοι καθώς, όπως οι ίδιοι δήλωσαν οι χωρισμένοι διοργανωτές «έχουν και αυτοί ψυχή».

Διαβάστε ακόμη: