Η Λάουρα Νάργες ποζάρει με αποκαλυπτικό μπικίνι σε πισίνα και οι πόζες της «έριξαν» το Instagram, με το κορμί της να εντυπωσιάζει.

Η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός και πρώην παίκτρια του Survivor έχει ανανεωθεί πλήρως και οι νέες φωτογραφίες της που ανήρτησε η ίδια στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα «σπάνε».

Η Λάουρα Νάργες λοιπόν, ποζάρει μέσα στην πισίνα στο Λουτράκι και «μαγνητίζει» τα βλέμμα με το αποκαλυπτικό, φωσφοριζέ μαγιό που επέλεξε να φορέσει το οποίο αναδείκνυε φανταστικά το σώμα της, μετά την απώλεια των κιλών που επιθυμούσε.

Η Λάουρα Νάργες πάντως, είναι ένα άτομο που έχει δεχθεί κριτική έντονη για το σώμα της και τις αυξομειώσεις στο βάρος της και πρόσφατα μίλησε για όλους και για όλα στο «Πρωινό». Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην καριέρα της, την προσωπική της ζωή, στις κακές κριτικές, αλλά και στα κιλά που έχασε.

Η εξωτερική της εμφάνιση έχει αλλάξει αρκετά

Η ίδια έχει αλλάξει αρκετά την εξωτερική της εμφάνιση, καθώς με γυμναστική και διατροφή έχασε 13 ολόκληρα κιλά σε ενάμιση μήνα.

«Έχασα 13 κιλά σε 1,5 μήνα και τώρα με τη γυμναστική και τη διατροφή κάνουμε συντήρηση, αλλά και γράμμωση. Δεν ήταν σκοπός να αδυνατίσω για να κάνω χαρούμενους τους άλλους που με κράζουν επειδή έχω λίγα παραπάνω κιλά. Δεν αισθανόμουν καλά με τον οργανισμό μου, είχα δύσκολο ύπνο».

«Έχω φάει πολύ πόλεμο, ειδικά από τη στιγμή που μπήκαμε στα σπίτια των τηλεθεατών με το Survivor  και εκεί ξεκίνησε πολύ έντονα αυτή η ιστορία: Α, είναι χοντρή η Λάουρα. Φοράω medium παντελόνι. Για αυτό είχα ξεσπάσει στα social media ότι είναι δικό μου το κορμί και αν θέλω να φάω παραπάνω, θα το κάνω. Το έκανα και το απολάμβανα. Μου είχαν πει να χάσω κιλά για να είμαι στην τηλεόραση. Γιατί να έχεις παραπάνω κιλά, γιατί να μην είσαι ξανθιά;» είπε σχετικά με τα κιλά της η Λάουρα Νάργες.