Ο Λάμπης Λιβιεράτος σε πρόσφατη συνέντευξη του εξήγησε την εμπειρία του στο ψυχιατρείο καθώς και τους λόγους που τον οδήγησαν σ’ αυτή του την απόφαση.

«Θέλω τα παιδιά μου να κατανοήσουν πλήρως τι είναι αυτό που έχω ζήσει στη ζωή μου και όταν θα γκουγκλάρει κάποιος το όνομά μου να βγει «Λιβιεράτος ψυχιατρείο», δεν θέλω τα παιδιά μου να νομίζουν ότι ο πατέρας τους είναι τρελός. Είναι λάθος ότι υπάρχει αυτή η σύνδεση, του ψυχιατρείου με τους τρελούς. Αυτό αποτρέπει και κάποιους ανθρώπους που έχουν προβλήματα να μην ζητάνε βοήθεια» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Ο τραγουδιστής Λιβιεράτος αποκάλυψε ότι του έστειλαν μια φωτογραφία από το καρναβάλι της Κύπρου, όπου κάποιος είχε ντυθεί τρελός και είχε γράψει το όνομα Λιβιεράτος.

«Δεν πειράζει και να το θεωρούν κάποιοι αστείο, είναι δικό τους θέμα. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι τα παιδιά μου να καταλάβουν ότι η κοινωνία είναι έτσι δυστυχώς. Κάποια στιγμή αν είσαι γνωστός και περάσεις δύσκολα, μπορεί αλλιώς να ερμηνευτεί. Όταν πήγα στο ψυχιατρείο μπήκα για να προστατευτώ, ένιωθα ότι όλο αυτό που συμβαίνει έξω, δε μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Μπήκα εκεί ηρέμησα, πήρα και τα φάρμακα που έπρεπε, έκανα και τις συζητήσεις που έπρεπε. Ήταν πολλά πράγματα μαζεμένα», σχολίασε ο Λ. Λιβιεράτος.

Ο ίδιος φαίνεται να στηρίζει την επιλογή του καθώς και να μην δίνει ιδιαίτερη σημασία στις απόψεις του κόσμου.

«Δε με ένοιαζε καθόλου τι θα πει ο κόσμος, φυσικά και ανησυχούσα για τα παιδιά μου. Σημασία έχει να μας νοιάζει τι θα πουν οι άνθρωποι που τους έχουμε μέσα μας μετρήσει», συμπλήρωσε.

«Έχω μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη που πέρασα. Είναι ένα θέμα που δεν πρέπει να φοβόμαστε. Στο ψυχιατρείο μπήκα για να προστατευτώ. Ένιωθα ότι αυτό που συμβαίνει με πίεζε. Δεν είχα κάνει τη διεργασία που έπρεπε για να αντιληφθώ τι γίνεται στη ζωή μου. Καταστάσεις συγκεκριμένες, άνθρωποι που μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο. Συνέβησαν πολλά μαζεμένα, έχασα τον αδερφό μου, είχα ένα θέμα με τη δουλειά μου και είπα δεν το αντέχω. Ένιωθα ότι πρέπει να συνεχίσω τη ζωή μου κυρίως για αυτά τα παιδιά», κατέληξε ο τραγουδιστής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.