Η Λάρισα έμεινε όρθια στη Λαμία πήρε τον βαθμό (0-0) και δείχνει αποφασισμένη να δώσει μέχρι τέλους τη μάχη για την παραμονή στη Super League. Η ομάδα του Φέστα ισοβαθμεί πλέον με τον Παναιτωλικό και υπερτερεί μάλιστα στην ισοβαθμία.

Η Λαμία είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 12′, με το μονοκόμματο σουτ εκτός της περιοχής από τον Στίφλερ, το οποίο πέρασε μισό μέτρο από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Η Λαμία προειδοποίησε αρχικά με τους Μαρτίνεθ (23′) και Μπεχαράνο (28′), τα σουτ των οποίων δέχτηκαν τις καίριες παρεμβάσεις των Νάγκι και Στίφλερ, αντίστοιχα.

Έκτοτε ανέλαβε δράση ο Ντέλετις, ο οποίος βρήκε δύο φορές το δοκάρι! Αρχικά στο 31′ με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 25 μέτρα και εν συνεχεία στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, σε μία προσπάθεια που μεσολάβησε και εντυπωσιακή παρεμβολή του τερματοφύλακα των Θεσσαλών. Με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια, μιας και η κεφαλιά του Καραμάνου από το ύψος της μικρής περιοχής στο 45’+3′ πέρασε άουτ.

H Λαμία είχε τρεις τελικές εντός δέκα λεπτών (51′ απευθείας κοντινή εκτέλεση φάουλ του Ντέλετιτς, 55′ Ρόμανιτς και 61′ Σκόνδρας). Ενώ, στο 69′ ακυρώθηκε –σωστά- τέρμα του Ντέλετιτς, καθώς ήταν εκτεθειμένος στη βαθιά μεταβίβαση προς το μέρος του.

Ο Τζιανλούκα Φέστα θέλησε να τα παίξει όλα για όλα στο 72′ με την είσοδο του Πινακά στη θέση του Στίφλερ. Παρόλα αυτά, μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα η μοναδική καλή στιγμή της ΑΕΛ ήταν στο 85′ με την κεφαλιά του Τσόσιτς , η οποία έλαβε το «στοπ» του Επασί.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Μπέρτος (88’ Καρανίκας), Τσόσιτς, Μαξιμένκο, Γιακιμόβσκι, Στίφλερ (72’ Πινακάς), Κολομπίνο (61’ Μιλοσάβλιεβιτς), Μουκαντζό (46’ Μπεν Χατίρα), Νικολιάς (46’ Ζίζιτς), Ακούνια, Ντουρμισάι

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τσανδάρης, Μπιάρνασον, Ντέλετιτς (88’ Βασιλακάκης), Καραμάνος.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.