Σοκ έχει προκληθεί στη Λαμία από τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 6χρονου αγοριού από την 33χρονη μητέρα του, με αποτέλεσμα να νοσηλευθεί ο ανήλικος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα περισσότερα μέλη της οικογένειας έλειπαν από το σπίτι την ώρα που συνέβη το περιστατικό. Αυτό που φαίνεται να εξαγρίωσε τη μητέρα, ήταν ότι το 6χρονο αγόρι τσακώθηκε με τη μικρότερη αδελφή του.

Τον 6χρονο έσωσε η 13χρονη ξαδέλφη του

Τότε η 33χρονη μητέρα άρχισε να το χτυπά στο πρόσωπο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το lamiareport, η μητέρα έριξε κάτω το παιδί και από πάνω του, συνέχισε να το χτυπάει με απίστευτη αγριότητα. Τα ουρλιαχτά του μικρού παιδιού ακούστηκαν σε όλη τη γειτονιά και τον 6χρονο έσωσε η 13χρονη ξαδέλφη του, που μένει στο ίδιο σπίτι.

Έτρεξε και κατάφερε να πάρει το μικρό αγόρι από τα χέρια της μητέρας που ήταν εκτός εαυτού. Οι περίοικοι που ήδη είχαν ενημερώσει την αστυνομία κάλεσαν και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 6χρονο για να το μεταφέρει στα επείγοντα του ΓΝ Λαμίας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ενώ δίπλα του είναι ο πατέρας του.

Και να σημειωθεί πως σύμφωνα με το τοπικό μέσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η 33χρονη μητέρα δέρνει τον γιο της, ενώ όπως λένε οι πληροφορίες, φέρεται να υπάρχει και παραμέληση στη φροντίδα του μικρού κοριτσιού της οικογένειας, προβλήματα για τα οποία υπάρχει ενημέρωση στις αρμόδιες Αρχές αλλά και στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο περιοριστικός όρος «προς το συμφέρον του παιδιού»

Πάντως, αναβλήθηκε για τις 22 Ιουνίου 2021 το Αυτόφωρο της 33χρονης για το σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport, το Δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της υπόθεσης ωσότου έχει στη διάθεση του τα εξής στοιχεία: Πλήρη παιδιατρικό έλεγχο και παιδοψυχιατρική έκθεση, καθώς και την κατάθεση του πατέρα ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα.

Παράλληλα το δικαστήριο έθεσε τον περιοριστικό όρο «προς το συμφέρον του παιδιού», όπως τονίστηκε, ο 6χρονος να φιλοξενηθεί προσωρινά μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο Χαμόγελο του Παιδιού. Στο Δικαστήριο παραβρέθηκαν επίσης, ως μάρτυρες η γιαγιά του παιδιού και ο θείος και αδελφός του πατέρα του.