Η βασίλισσα της ποπ και βραβευμένη ηθοποιός, Lady Gaga κάνει το ντεμπούτο της στη βρετανική Vogue.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του, House of Gucci, όπου υποδύεται την Patrizia Reggiani, πρώην σύζυγο του Maurizio Gucci, η Lady Gaga κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού ενώ μέσα ποζάρει γυμνή για τον φακό του Steven Meisel.

Lady Gaga: Ονειρευόμουν καιρό αυτή τη φωτογράφηση 

Η Lady Gaga μίλησε στη Vogue για πρώτη φορά, για την ταινία, την οικογένεια Gucci και πώς έζησε μελετώντας τον χαρακτήρα της Patrizia για μήνες, προκειμένου να συλλάβει την ουσία  ενός δολοφόνου. Παρά λίγο έλειψε, όπως λέει, να χάσει το μυαλό της διανύοντας όλη αυτή την καλλιτεχνική διαδικασία.

Με αμέτρητες εμφανίσεις έχει αφήσει το στίγμα της στη μόδα, κάτοχος 12 Grammy, ενός Όσκαρ και ίσως της πιο εκρηκτικής ανόδου σε ό,τι αφορά στη φήμη ενός καλλιτέχνη, του 21ου αιώνα, η Stefani Germanotta, όπως είναι το πραγματικό της όνομα συγκαταλέγεται για περισσότερο από μία δεκαετία μεταξύ των πιο διάσημων ανθρώπων στον πλανήτη.

Και, η αλήθεια είναι ότι ξέρει πολύ καλά πώς να το διαχειρίζεται αυτό, σχολιάζει η Vogue. Aφαιρεί τα γυαλιά ηλίου της, αγκαλιάζει το συνεργείο της Vogue με τα ηλιοκαμμένα και γεμάτα τατουάζ μπράτσα της και λέει «Ό,τι και να φορέσω, θα υπηρετώ την οδυνηρή ιταλική αίγλη εκ των έσω». «Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που άρχισα να δουλεύω των ρόλο», λέει για το House of Gucci, «και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής και διαφανής: έζησα ως Reggiani, για ενάμιση χρόνο. Και μιλούσα με προφορά για εννέα μήνες».

«Και εκτός κάμερας. Δεν έσπασα ποτέ. Έμεινα μαζί της» λέει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της λίγο πριν κυκλοφορήσει η πολυαναμενόμενη ταινία στην μεγάλη οθόνη.