Το σόου που έδωσε η Lady Gaga στη φετινή τελετή απονομής των Όσκαρ εντυπωσίασε τους σταρ που έδωσαν το παρών και μέσα σε πολύ λίγη ώρα έγινε viral.

Όχι μόνο η ερμηνεία της, αλλά και η εμφάνιση που επέλεξε για να ερμηνεύσει την επιτυχία της «Hold My Hand» από το «Top Gun: Maverick», που ήταν υποψήφια στην κατηγορία καλύτερου τραγουδιού ταινίας, θα μείνει σίγουρα αξέχαστη στο μυαλό των θαυμαστών της.

Ενώ η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο σαμπανιζέ πλέον, χαλί των Όσκαρ με έντονο μακιγιάζ και ένα μαύρο εντυπωσιακό φόρεμα, με διαφάνεια στο πίσω μέρος του, αργότερα ανέβηκε στη σκηνή του Dolby Theatre, φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι, τζιν και αθλητικά παπούτσια, ενώ δεν είχε καθόλου μακιγιάζ.

Ξεκινώντας την ερμηνεία της, είπε: «Είναι πολύ προσωπικό για μένα. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Χρειαζόμαστε πολλή αγάπη για να προχωρήσουμε σε αυτήν τη ζωή. Όλοι χρειαζόμαστε έναν ήρωα κάποιες φορές – υπάρχουν ήρωες γύρω μας σε αναπάντεχα σημεία. Αλλά, ίσως ανακαλύψετε ότι μπορείτε να είστε ο ήρωάς σας, ακόμα κι αν αισθάνεστε σπασμένοι μέσα σας».

@ladygaga

The rehearsal no one saw. Love you all, thanks for being so supportive of a song that means so much to me ❤️

♬ original sound – ladygaga

Λίγες ημέρες μετά τα Όσκαρ, η Lady Gaga ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα βίντεο από την πρόβα που έκανε για το τραγούδι της. Όπως φαίνεται, το εν λόγω βίντεο τραβήχτηκε, λίγο πριν ετοιμαστεί για να ανέβει στη σκηνή της τελετής απονομής, αφού εμφανίζεται με το λουκ που είχε στο χαλί της λαμπερής διοργάνωσης.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Η πρόβα που δεν είδε κανείς. Σας αγαπώ όλους, σας ευχαριστώ που είστε τόσο υποστηρικτικοί σε ένα τραγούδι που σημαίνει τόσα πολλά για μένα».

Διαβάστε περισσότερα