search

LIFESTYLE

Λάμπης Λιβιεράτος: “Πέρασα διάφορα και δύσκολα πολύ, αλλά αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα”

"Πέρασα ό,τι πέρασα, αλλά δεν έχανα το χιούμορ μου"

Λάμπης Λιβιεράτος: “Πέρασα διάφορα και δύσκολα πολύ, αλλά αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα"

Ο Λάμπης Λιβιεράτος πραγματοποίησε μια σπάνια εμφάνιση στην εκπομπή “Καλύτερα δε Γίνεται” με τη Ναταλία Γερμανού. Στη συνέντευξη αυτή, συζητήθηκαν θέματα από όλο το φάσμα της ζωής του. Ο φημισμένος τραγουδιστής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια επέλεξε να απομακρυνθεί από το προσκήνιο και να ζήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους αποφεύγει τα τηλεοπτικά προγράμματα. Συγχρόνως, εξέφρασε την συγκίνησή του για την ανταπόκριση του κοινού στο νέο κεφάλαιο που ξεκίνησε επαγγελματικά.

“Νιώθω σαν να ξεκίνησα από την αρχή έχοντας όμως μία σημαντική μουσική προίκα. Ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής και σε τιμάει με την παρουσία του εκεί που τραγουδάει. Δεν έρχεται να πληρώσει ούτε για να σε βρίσει, ούτε για να σε κατηγορήσει, που λίγο το κάνει αυτό η τηλεόραση. Γενικά το σύστημα δεν με έχει αντιμετωπίσει πολύ καλά.  Αποφεύγω να βγαίνω γιατί είμαστε πολλοί πάνω σε αυτό τον πλανήτη…”, είπε  στην αρχή ο τραγουδιστής.

Συνεχίζοντας  μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασε και το αίσθημα ότι η ζωή του σκορπίστηκε “πέρασα διάφορα και δύσκολα πολύ, αλλά αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά σημασία έχει ότι μπόρεσα και κατάφερα να φύγω από μία σκοτεινή περίοδο της ζωής μου που κράτησε μόνο 2 χρόνια…”.

Ποτέ δεν μιζέριασα. Πέρασα ό,τι πέρασα, αλλά δεν έχανα το χιούμορ μου. Τρόλαρα και τον ίδιο μου τον εαυτό όταν το περνούσα, απλά κάποιες στιγμές ήταν πολύ βαρύ για μένα.'” είπε χαρακτηριστικά.