Η σειρά – φαινόμενο, το «La Casa de Papel», επιστρέφει στο Netflix για την πέμπτη και τελευταία σεζόν και αυτό είναι το trailer.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα γεμάτο ένταση και συγκίνηση, ενώ οι εκρήξεις και η ανταλλαγή πυρών είναι το βασικό στο trailer της νέας σεζόν που θα προβληθεί στο Netflix το ερχόμενο φθινόπωρο και συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο.

Η τελευταία σεζόν του «La Casa de Papel» λοιπόν, είναι γεγονός και το trailer είναι στον «αέρα», προϊδεάζοντας για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Σημειώνεται πως ο πέμπτος κύκλος θα έχει συνολικά δέκα επεισόδια.

Η μεγαλύτερη ληστεία στον κόσμο, που πλέον έχει μετατραπεί σε κανονικό πόλεμο οδεύει προς το κλείσιμο και έγινε διαθέσιμο το πρώτο trailer του Volume 1, που δείχνει το χάος. Δράση, δάκρυα και εικόνες καταστροφής!

La Casa de Papel: Το trailer της τελευταίας σεζόν

https://www.youtube.com/watch?v=htqXL94Rza4

Ο δημιουργός του «La Casa De Papel» Άλεξ Πίνα δήλωσε για τα όσα θα ακολουθήσουν: «Ο πόλεμος αγγίζει πρωτοφανή επίπεδα ακρότητας και βαναυσότητας, αλλά αυτή είναι και η πιο επική και συναρπαστική σεζόν».

Η συμμορία του «La Casa De Papel» είναι κλεισμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Κατάφεραν να διασώσουν τη «Λισαβόνα», αλλά τα δύσκολα τώρα ξεκινούν καθώς έχασαν έναν δικό τους.

Ο Καθηγητής συλλαμβάνεται από τη Σιέρρα και για πρώτη φορά, δεν έχει κάποιο σχέδιο απόδρασης. Πάνω που νόμιζαν όταν τα χειρότερα πέρασαν, ένας νέος αντίπαλος μπαίνει στο παιχνίδι και είναι ο πιο ισχυρός όλων: Ο στρατός.

Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία κοντεύει και μια επιχείρηση που ξεκίνησε σαν ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο. Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη για τον πέμπτο και τελευταίο κύκλο του «La Casa De Papel».

La Casa de Papel: Αυτό είναι το trailer της τελευταίας σεζόν

Πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου

Η ισπανική σειρά – φαινόμενο του Netflix θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου, και όπως μαρτυρά το trailer, το φινάλε θα γράψει… ιστορία.

Υπενθυμίζεται πως λίγες ημέρες μετά το τέλος των γυρισμάτων, η διάσημη διαδικτυακή πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι ο τελευταίος κύκλος του «La Casa de Papel» θα είναι σε δύο μέρη.

Τα πρώτα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ η συνέχεια θα προβληθεί λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 3 Δεκεμβρίου 2021.