Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι η παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη από τη θέση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ήταν σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι πηγές του Μαξίμου σημειώνουν αναφορικά με την απόφασή του ότι «ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έχει κλείσει 25 χρόνια στην πολιτική και θέλει να κάνει το επόμενο βήμα επαγγελματικά στη ζωή του»,

Όπως έγινε γνωστό, τη βουλευτική έδρα του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη παίρνει ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος ήταν ο πρώτος επιλαχών από τις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Ιουνίου.

Μητσοτάκης για Βαρβιτσιώτη: «Τιμώ το έργο του»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τα εξής, σχετικά με την παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη:

«Με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, εκτός από την πολιτική συμπόρευση επί δεκαετίες, μάς συνδέει και προσωπική φιλία. Στα 25 χρόνια της διαδρομής του, πολιτεύθηκε με συνέπεια και στήριξε την παράταξη ως βουλευτής και υπουργός. Τιμώ το έργο του. Με την σημερινή του απόφαση, την οποία άκουσα με λύπη, δείχνει ότι για κάποιους η πολιτική δεν είναι μονόδρομος, ούτε ισόβιο επάγγελμα.

Ο Μιλτιάδης, επέλεξε ο ίδιος τη στιγμή που θα κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και τον ευχαριστώ για τη συνεργασία και τη φιλία».

Διαβάστε ακόμη: