Στη δημοσιότητα έδωσε το Netflix το πρώτο teaser του τέταρτου κύκλου της δημοφιλούς σειράς «Bridgerton» προκαλώντας φρενίτιδα στους θαυμαστές της.

Η πολυαναμενόμενη νέα σεζόν θα εστιάσει στον δεύτερο γιο της οικογένειας Μπρίτζερτον, τον μποέμ καλλιτέχνη Μπένεντικτ και την προσπάθειά του να βρει την πραγματική αγάπη.

Η πλοκή του τέταρτου κύκλου θα βασίζεται στο τρίτο βιβλίο της Τζούλια Κουίν, «An Offer from a Gentleman», στο οποίο ο Μπένεντικτ αναζητά την «κυρία με τα ασημένια ρούχα» που συναντά σε έναν χορό μεταμφιέσεων της μητέρας του, η οποία αποδεικνύεται ότι είναι μια χαμηλών τόνων γυναίκα με το όνομα Σόφι

Το βασικό καστ της σειράς αναμένεται να επιστρέψει ενώ πρόκειται να ενταχθούν και νέα πρόσωπα, όπως η Κορεο-Αυστραλή Yerin Ha, η οποία θα πρωταγωνιστήσει ως Σόφι Μπέκετ. Στο μυθιστόρημα, είναι η νόθα κόρη ενός κόμη και μια υπηρέτριάς του. Μεγάλωσε στο σπίτι του πατέρα της, αν και ποτέ δεν την αναγνώρισε δημόσια ως κόρη του.

«Αγαπητέ αναγνώστη, καθώς οι προετοιμασίες για την επόμενη κοινωνική σεζόν είναι σχεδόν σε εξέλιξη, ζητάμε ένα θερμό καλωσόρισμα στο νεότερο μέλος του Ton (σ.σ. βρετανική υψηλή κοινωνία της εποχής)…. Παρουσιάζοντας την Yerin Ha ως Sophie στην 4η σεζόν του Μπρίτζερτον!», αναφέρει το teaser στη λεζάντα.

 

Στο βίντεο βλέπουμε την Yerin Ha να πλησιάζει μια γκαρνταρόμπα με ρούχα εποχής και να πιάνει ένα ζευγάρι ασημένια γάντια.

Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου και να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2025, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία της πρεμιέρας της νέας σεζόν.

 

Διαβάστε ακόμη: