Ο κορονοϊός έπληξε και πάλι τον ΠΑΟΚ. Στους προγραμματισμένους ελέγχους για τον αγώνα με την Κοπεγχάγη για το Europa Conference League βρέθηκε ένα θετικό τεστ ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει ήδη τεθεί σε καραντίνα και έχει αποκλειστεί από την αποστολή.

Πρόκειται για ακόμη μια απουσία ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τους Δανούς καθώς οι εξετάσεις του Ντόουγκλας Αουγκούστο έδειξαν πως ο Βραζιλιάνος υπέστη θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο κι αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε θεραπείες. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τραυματίες Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ και Ολιβέιρα , οι οποίοι έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τη μάχη με τους Δανούς, η οποία αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Λύρατζη, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσια.