Ένα τροχαίο ατύχημα είχε ένας άνδρας στην Κρήτη που πήγαινε τη σύζυγό του στη δουλειά της, καθώς στη διαδρομή συγκρούστηκε με έναν τράγο, που περιπλανιόταν στο δρόμο.

Ο Ευθύμης Παπαδογιάννης μίλησε στην εκπομπή Live News και δήλωσε ότι το ατύχημα έγινε στην Κρήτη στις 26 Νοεμβρίου του 2022, στις 11 το βράδυ. Από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς, όμως κλήθηκε να πληρώσει 1.500 ευρώ σε επισκευή και για να νοικιάσει νέο όχημα.

Κρήτη: Πώς συνέβη το τροχαίο

Τότε, πήγαινε τη σύζυγο στη δουλειά της, όταν «ένας τράγος έπεσε πάνω μου από τη μεριά του συνοδηγού και πλάγια. Βρήκε το αυτοκίνητο στο ύψος του φτερού πάνω από τη ρόδα»

«Πέφτοντας πάνω στο αυτοκίνητο τούμπαρε, έσκασε πάνω στο καπό και σηκώθηκε κι έφυγε σαν… κύριος. Τρύπησε με το κέρατο το καπό, υπάρχουν σημάδια που είναι εκατοστά από το παρμπρίζ. Μπορούσαν να το είχαν διαπεράσει και να μας είχαν κάνει σουβλάκι», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, ανέφερε πως ειδοποίησε την τροχάια και έγινε καταγραφή του συμβάντος και σύμφωνα με τον ίδιο «όλοι γνωρίζουν σε ποιον ανήκουν τα ζώα, αλλά κανένας δεν κάνει τίποτα μέχρι να χαθεί μια ζωή. Δυστυχώς, μόνο αν χαθεί μια ζωή εκεί, θα ευαισθητοποιηθεί κάποιος για να κάνει κάτι».

Διαβάστε ακόμη: