Ένα δυστύχημα με απολογισμό έναν νεκρό 17χρόνο  έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου σε μια αυτοσχέδια πίστα motocross. Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στην περιοχή Καθαράδες, που βρίσκεται λίγο πιο μακριά από την Ιεράπετρα, από την οποία καταγόταν το άτυχο αγόρι.

Ο νεαρός παρέα με άλλους λάτρεις της μοτοσυκλέτας βρέθηκαν στην πίστα για να προπονηθούν στο αγαπημένο τους άθλημα, τότε χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα η αιτία, ο 17χρόνος έχασε την ισορροπία από τη μηχανή από την οποία έπεσε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του, αφού μετά από άλμα του, έπεσε στο έδαφος από ύψος δέκα περίπου μέτρων

ΤΟ ΕΚΑΒ έλαβε κλήση στις πέντε το απόγευμα και βρέθηκε άμεσα στο σημείο του ατυχήματος, οπού βρήκε το αγόρι να μην έχει μεν τις αισθήσεις του, αλλά να διατηρεί το σφυγμό του και να αναπνέει. Το νοσοκομείο της περιοχής κινητοποιήθηκε άμεσα, ο νεαρός όμως έχασε την μάχη παρότι δεν είχε κριθεί απαραίτητη μια χειρουργική επέμβαση.

Ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, Γιάννης Πετράκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο ανήλικος ήρθε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο φέροντας σοβαρά και πολλαπλά τραύματα στον θώρακα. Είχε χάσει αρκετό αίμα και άμεσα του χορηγήθηκαν δύο φιάλες ενώ μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο. Δυστυχώς όμως κατέληξε»

Διαβάστε ακόμη: