Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας απασχολεί από χθες τις διωκτικές αρχές. H Bρετανή γυναίκα κατήγγειλε τον Έλληνα σύντροφό της, ο οποίος συνελήφθη.

Όλα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής, 9 Ιουνίου, στo ενοικιαζόμενo δωμάτιo, στην περιοχή της Σταλίδας, όπου διέμενε το ζευγάρι. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 30χρονη γυναίκα, ο 34χρονος σύντροφός της την έβρισε, την απείλησε και την χτύπησε στο κεφάλι.

Σε βάρος του υπέβαλε μήνυση στο Α.Τ Χερσονήσου και ο 34χρονος βρέθηκε με χειροπέδες.

Βόλος: Χτυπούσε τη σύζυγό του μπροστά στην 6χρονη κόρη του

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε έλαβε χώρα στον Βόλο.

Συγκεκριμένα ένας 40χρονος πατέρας που είναι αλκοολικός  το απόγευμα της Πέμπτης χτύπησε μπροστά στα μάτια της 5χρονης κόρης του την σύζυγό του.

«Έχω μεγάλο πρόβλημα, ήμουν πολύ μεθυσμένος και δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν αμφισβητώ ότι συνέβη αλλά δεν το θυμάμαι», είπε κλαίγοντας στον εισαγγελέα.

Το παιδί έβλεπε την 36χρονη μητέρα του να υποφέρει από τα απανωτά χαστούκια, με τον πατέρα να μην μπορεί να συγκρατήσει την οργή του. Μάλιστα η μικρούλα ήταν χθες παρούσα και στο αυτόφωρο καθώς το ζευγάρι ζει στον Βόλο, χωρίς συγγενείς.

Τελικά, αποφασίστηκε να ξεκινήσει διαδικασία ποινικής διαμεσολάβησης ώστε να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, με την προϋπόθεση ότι ο 40χρονος θα ξεκινήσει θεραπεία γιατί και ο ίδιος αναγνωρίζει ότι το πρόβλημα του είναι μεγάλο.

Διαβάστε περισσότερα