Την απόλυτη ανατροπή έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κατάφερε να αρπάξει μέσα από τα χέρια της μισητής της αντιπάλου, Σίτι, τον σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο.

Έτσι, ο Πορτογάλος επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το 2009, όταν και είχε αποχωρήσει τότε για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες, το απόλυτο φαβορί για την απόκτησή του από τη Γιουβέντους ήταν οι “πολίτες”, με τη μεταγραφή να θεωρούνταν κλεισμένη και σίγουρη.

Η “βόμβα” έπεσε με την απόσυρση αρχικά του ενδιαφέροντος της Σίτι και στηνσυνέχεια με τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για εμπλοκή του σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην υπόθεση επιστροφής του Πορτογάλου σταρ στη Γιουνάιτεντ.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” κινήθηκαν γρήγορα, κατέθεσαν επίσημη πρόταση στη Γιουβέντους ύψους 28 εκατομμυρίων την οποία και αποδέχτηκε ο ιταλικός σύλλογος, με τον Κριστιάνο να υπογράφει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές οι οποίες θα κυμαίνονται περίπου στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Με τα μπόνους θα φτάσουν περί τα 30 εκατ. ευρώ ετησίως.

Μάλιστα, η Γιουνάιτεντ έσπευσε να ανακοινώσει τη μεγάλη επιστροφή.

Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η μεγάλη επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πλέον γεγονός καθώς πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτησή του από τους «Κόκκινους Διαβόλους». Το ποσό της μεταγραφής του φαίνεται να αγγίζει τα 28 εκατ. ευρώ.

Οι Άγγλοι ξεκαθάρισαν ότι ο Πογκμπά δεν είναι υπό συζήτηση έναντι οποιουδήποτε ποσού, αλλά το πιο πιθανό είναι να ενδιαφέρει ο Αντονί Μαρτιάλ ο οποίος ούτως ή άλλως δεν είναι στα βασικά πλάνα του Σόλσκιερ. Πλέον ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επιστρέφει στο Μάντσεστερ μετά από 12 χρόνια και είναι έτοιμος να γράψει ξανά ιστορία με την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Το ταξίδι στο Μάντσεστερ θα γίνει εκτός απροόπτου μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η «αρπαγή» του αιώνα


cristiano232
Μέχρι και το πρωί της Παρασκεύης όλα έδειχναν ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα άφηνε τη Γιουβέντους για χάρη της Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα χθες Πέμπτη υπήρχαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συμφωνία του CR7 με τους «Πολίτες». Μάλιστα είχαν δημοσιοποιηθεί και τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές. Ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι της διεκδίκησής του. 

Υπενθυμίζεται πως ο Ρονάλντο αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στη Γιουβέντους και το μεσημέρι αναχώρησε από το Τορίνο, με προορισμό τη Λισαβόνα και όχι το Μάντσεστερ.