Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φροντίζει εδώ και χρόνια να επενδύει τον πακτωλό χρημάτων που κερδίζει από το ποδόσφαιρο. Ξενοδοχείο, ρούχα, κλινικές εμφύτευσης μαλλιών, μεταλλικό νερό και πολλά άλλα… Αν και πλέον είναι 38 ετών, το brand name Κριστιάνο Ρονάλντο εξακολουθεί να πουλάει τρελά κι ο CR7 δεν σταματά να ρίχνει χρήματα σε νέες επενδύσεις.

Το νέο πρότζεκτ που αναλαμβάνουν να τρέξουν οι συνεργάτες του αφορά το άθλημα συνεχώς κερδίζει θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και δεν είναι άλλο από το padel.

Ο κατασκευαστικός βραχίονας της εταιρίας του Ρονάλντο σε συνεργασία με την Lusofinança Lda, θα δημιουργήσει την La ‘Ciudad del Pádel (Η πόλη του padel) στα περίχωρα της Λισαβόνας στην περιοχή Οεΐρας με τον άσο της Αλ Νασρ να επενδύει περίπου 5 εκατ. ευρώ.

Το συγκρότημα θα εκτείνεται σε 15.000 τετραγωνικά μέτρα και μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει 15 γήπεδα padel, ξενοδοχείο, πισίνες και διάφορα άλλα.

«Ο Κριστιάνο αποτελεί παράδειγμα για όλους και μπορεί επίσης να αποτελέσει πρότυπο για τους αθλητές του padel, καθώς δεν υπάρχει πιο αφοσιωμένος και αφοσιωμένος επαγγελματίας στον παγκόσμιο αθλητισμό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας padel της Πορτογαλίας Ρικάρντο Ολιβέιρα. Η συγκεκριμένη Ομοσπονδία το 2012 είχε 11 συλλόγους και μερικούς δεκάδες αθλητές, αλλά σήμερα έχει 300 συλλόγους, 11.000 αθλητές με δελτίο και 250.000 αθλούμενους στα γήπεδα που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια σε όλη τη χώρα.

Κι αυτά τα νούμερα με την εμπλοκή του Ρονάλντο και τη δημιουργία του αθλητικού του κέντρου αναμένεται να εκτιναχθούν.

Διαβάστε ακόμη: