Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει, μετά το καλοκαίρι, την καριέρα του. Ο Πορτογάλος δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένος από την κατάσταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι αν οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν εισιτήριο για το επόμενο Champions League θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Πάνω σε αυτό στηρίζεται το νέο δημοσίευμα της καταλανικής El Nacional που έρχεται να ταράξει εκ νέου τα νερά. Ούτε λίγο-ούτε πολύ, στο εν λόγω ρεπορτάζ υποστηρίζεται πως ο Κριστιάνο έχει αποφασίσει να φύγει αν η Γιουνάιτεντ δεν καταφέρει να τερματίσει τουλάχιστον στην τετράδα, για να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.

Ο Ρονάλντο, λοιπόν, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, έχει ήδη δώσει εντολή στον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, να κοιτάξει για τις εναλλακτικές του το καλοκαίρι! Οπως υπογραμμίζεται, του είπε να ξεκινήσει ήδη επαφές με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για να βολιδοσκοπήσει τις πιθανότητες επιστροφής στη Ρεάλ Μαδρίτης! Όπου είναι αλήθεια πως παρά το ότι δεν έφυγε με τις καλύτερες συνθήκες, του λείπει η ισπανική πρωτεύουσα. Του λείπει η ομάδα και η αγάπη-αναγνώριση που έλαβε καθ’ όλη την πορεία του εκεί.

Στο δημοσίευμα της El Nacional αναφέρεται επίσης το ενδεχόμενο… προσέγγισης από την Παρί Σεν Ζερμέν σε ενδεχόμενο αποχώρησης του Κριστιάνο από τη Γιουνάιτεντ. Δεδομένου πως ο ιδιοκτήτης της θα ήθελε να ενώσει τον Πορτογάλο με τον Λέο Μέσι. Κάτι που όμως δεν φέρεται να συγκεντρώνει πιθανότητες, καθώς τονίζεται πως δεν είναι μία ιδέα που… ξετρελαίνει τον Πορτογάλο.