Την απόδειξη ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από το πιο σημαντικό δευτερεύον στη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων στον πλανήτη έδωσε η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Ιράν.

Στην Τεχεράνη, χιλιάδες Ιρανοί βγήκαν στους δρόμους και… περικύκλωσαν το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει η Αλ Νασρ, για να ρίξουν έστω ένα βλέμμα στον Πορτογάλο αστέρα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στο Ιράν, ενόψει της έναρξης του Ασιατικού Champions League, καθώς η ομάδα του θα φιλοξενηθεί την Τρίτη (19/9) από την ιρανική Περσέπολις, στο πρώτο της ματς για τον 5ο Όμιλο της διοργάνωσης.

Χιλιάδες Ιρανοί συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Πολλοί από αυτούς έκαναν και το χαρακτηριστικό «Siu», ενώ όλοι τους σχεδόν είχαν ένα κινητό στο χέρι για να καταγράψουν την ιστορική αυτή στιγμή.

Η αστυνομική δύναμη, ωστόσο, ήταν ισχυρή και ο κόσμος δεν κατάφερε να τον αντικρίσει. Καθώς η αποστολή μπήκε στο πούλμαν, ακολούθησε… καταδίωξη ώστε να αποσπάσουν έστω ένα βλέμμα του «RC7».

Στα βίντεο που κυκλοφορούν, παρουσιάζονται εικόνες ασύλληπτης τρέλας και παράνοιας. Ενδεικτικό είναι ότι όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο σήκωσε το χέρι του για να χαιρετίσει μέσα από το λεωφορείο το πλήθος, επικράτησε πανικός.

Οι σκηνές αλλοφροσύνης δεν άλλαξαν ούτε όταν έφτασε η αποστολή στο ξενοδοχείο για να καταλύσει. Χιλιάδες οπαδοί κόντεψαν να κατεδαφίσουν την είσοδο του κτιρίου, θέλοντας να μπουν μέσα και να δουν το ίνδαλμά τους από κοντά.

Τελικά, το πλήθος κατάφερε να μπει μέσα στο ξενοδοχείο και άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, η Αστυνομία επενέβη για να αποκαταστήσει την τάξη, κάτι που αποδείχθηκε εξόχως δύσκολο.

Ένα μικρό παιδί έβαλε τα κλάματα μπροστά στις κάμερες, επειδή δεν του επετράπη να μπει στο ξενοδοχείο και να δει από κοντά το ίνδαλμά του.

Άλλοι επιχείρησαν να σκαρφαλώσουν σε βράχια πίσω από το ξενοδοχείο, μήπως και δουν τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους. Οι εικόνες που κυκλοφορούν είναι ενδεικτικές.

Διαβάστε ακόμη: