Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε δηλώσεις του ανέφερε πως η λίγκα της Σαουδικής Αραβίας είναι καλύτερη από το MLS και πως ο ίδιος δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο περιθώριο της ήττας της ομάδας του Αλ Νασρ, από την Θέλτα του Ράφα Μπενίτεθ με 5-0, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκαθάρισε πως θεωρεί το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας πιο ποιοτικό από κείνο του MLS ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει πλέον στην Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Μου άσκησαν κριτική όταν ήρθα εδώ, αλλά τι συμβαίνει τώρα; Η απόφασή μου να πάω στην Σαουδική Αραβία ήταν 100% κρίσιμη ώστε να έρθουν τοπ παίκτες στο πρωτάθλημα. Είναι γεγονός αυτό. Όταν πήγα στην Γιουβέντους, η Serie A ήταν νεκρή και μετά αφότου υπέγραψα… αναγεννήθηκε. Οπουδήποτε πάει ο Κριστιάνο δημιουργεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Μέσα σ’ ένα χρόνο η Σαουδική Αραβία θα ξεπεράσει την τουρκική και την ολλανδική λίγκα. Το πρωτάθλημά της είναι καλύτερο του MLS. Οι παίκτες που φτάνουν εδώ δεν είναι σαν εκείνους που ανέφερε ο πρόεδρος της UEFA. Ο Ζόταν και ο Ρούμπεν Νέβες είναι νέοι παίκτες.

Δεν πρόκειται να επιστρέψω στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, η πόρτα είναι εντελώς κλειστή. Είμαι 38 ετών, επίσης το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχει χάσει πολύ ποιότητα… η μόνη που αξίζει είναι η Premier League, είναι πολύ μπροστά από τις άλλες λίγκες».

 

Λιονέλ Μέσι: Ο γιός του του έριξε ποδιά στην παρουσίασή του από την Ίντερ Μαϊάμι – Βίντεο

Αλ Νασρ: Θέλει να αποκτήσει τον Σαλάχ για να κάνει δίδυμο με τον Ρονάλντο!

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: «Κολάζει» με τα αποκαλυπτικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της

Διαβάστε ακόμη: