Ο CR7 σκόραρε στο νέο ντεμπούτο του στον θεσμό με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Βέρνη απέναντι στην Γιάνγκ Μπόις, ισοφάρισε τις εμφανίσεις του «άγιου Ίκερ» στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και τώρα ήρθε η ώρα της κορυφής.

Ο Κριστιάνο είναι πλέον ο πρώτος όλων των εποχών σε επίπεδο συμμετοχών φτάνοντας στις 178, στα 36 του χρόνια, αφήνοντας τον Λιονέλ Μέσι στις 149, μετά και το ματς της Παρί με την Σίτι και το πρώτο γκολ του Αργεντινού με τη φανέλα του γαλλικού κλαμπ.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "1 UNITED adidas Team Vievver 1. DE GEA 2. LINDELOF 6. POGBA 7. RONALDO 11. GREENWOOD 18. 18. B’. FERNANDES (C) 19. R. VARANE 20. DALOT 25. SANCHO 27. ALEX TELLES 39. McTOMINAY E SUBS HEATON, HENDERSON, BAILLY, FRE,LINGARD. MATA, MATIC, FRED. VAN DEBEEK, CAVANI. ELANGA, MARTIAL CHAMPIONS LEAGUP"

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι κορυφαίος και στα γκολ στο Champions League με 136 τέρματα έναντι των 120 του Μέσι, ενώ, απολαμβάνει την 1η θέση και στις ασίστ με 42 έναντι των 36 του νυν αστέρα της Παρί.