Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε πρωταγωνιστής σε επεισόδιο με οπαδούς αντίπαλης ομάδας όταν αυτοί τον αποδοκίμαζαν σε κάθε επαφή του με τη μπάλα και μάλιστα για να τον εκνευρίσουν ακόμα περισσότερο φωναζαν «Μέσι – Μέσι». Όπως αποδείχθηκε πέτυχαν τον στόχο τους αφού ο Πορτογάλος σούπερ σταρ «βγήκε από τα ρούχα του» και προέβει σε άσεμνες χειρονομίες. Η εξέδρα δεν σταμάτησε να αποδοκιμάζει τον Ρονάλντο. Ούτε μετά το γκολ που πέτυχε, ούτε και στη συνέχεια όποτε είχε επαφή με τη μπάλα.

Ο Κριστιάνο, γνωστός για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα απάντησε στις προκλήσεις με τον δικό του τρόπο. Όπως έδειξε και η τηλεοπτική κάμερα, γύρισε, κοίταξε τους οπαδούς της Αλ Σαμπάμπ και ακούγοντας τα «Μέσι – Μέσι» και τα γιουχαΐσματα στο πρόσωπό του, έδειξε τα γεννητικά του όργανα. Μια αν μη τι άλλο προκλητική κίνηση από τον 39χρονο σούπερ σταρ.

Λίγο πριν το φινάλε και στο 3-1 του Ταλίσκα, το γκολ με το οποίο η Αλ Νασρ «κλείδωσε» τη νίκη, ο Κριστιάνο προχώρησε ξανά σε μια όχι και τόσο όμορφη κίνηση. Άλλη μια προκλητική χειρονομία προς τους οπαδούς της Αλ Σαμπάμπ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος του ματς οι οπαδοί της Αλ Νασρ θα πρέπει να ανάψουν μια… λαμπάδα στο μπόι του Ταλίσκα! Ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης – απόδρασης της Αλ Νασρ από την έδρα της μαχητικής Αλ Σαμπάμπ για τη Saudi Pro League. Οι φιλοξενούμενοι τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην Αλ Σαμπάμπ όμως τελικά είχαν τις λύσεις προκειμένου να δραπετεύσουν με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Η Αλ Νασρ επικράτησε με σκορ 3-2 των γηπεδούχων. Ένα γκολ πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και δύο όμορφα τέρματα ο Ταλίσκα. Το παιχνίδι της Αλ Νασρ με την Αλ Σαμπάμπ είχε αρκετή ένταση και νεύρα.

Διαβάστε ακόμη: